20 éve Austro Diesel Magyarországon

Két évtizede megbízható Partnere a hazai mezőgazdaságban

Az Austro Diesel GmbH. – a Massey Ferguson termékek kizárólagos importőre a Közép-Kelet Európai régióban – magyarországi jelenlétének 20. évfordulóját ünnepli: az osztrák székhelyű vállalat 2003 óta látja el minden MF termék kizárólagos importőri feladatát. Az Austro Diesel GmbH. hazánkban két évtizede jelent mércét az ügyfélközpontúság, illetve a megbízhatóság terén, ami a professzionális tanácsadásban, kiemelkedő szerviz szolgáltatásban és a több évtizedes együttműködésben ölt testet a Gazdálkodókkal. A cég munkájának a magját az elégedett Vásárlók jelentik.

 

 

 

 

A vállalat a hazai, 2003-as kezdetektől fogva követte a nyugaton már bevált értékesítési modellt: szakértő és jól képzett márkakereskedőkön keresztül értékesíti termékeit a magyar piacon. A márkakereskedéseknek szigorú arculati, képzési és felszereltségbeli előírásoknak szükséges megfelelniük annak érdekében, hogy a legjobb szolgáltatást tudják nyújtani az érdeklődő Gazdálkodók számára. 

„Rendkívül nagy öröm számunkra, hogy egy ennyire stabil kereskedelmi hálózatot építettünk fel az előző húsz évben, ami az üzleti Partnerek és a Gazdálkodók számára is állandóságot biztosít. Ezért a hatalmas teljesítményért szeretnék minden egyes résztvevőnek hatalmas köszönetet mondani“ – nyilatkozza ing. Johann Gram, az Austro Diesel GmbH. ügyvezető igazgatója.

„Magyarország rendkívül fontos ország számunkra, nemcsak a közelség és a szomszédság végett, hanem amiatt is, mert egy igazi, sikeres agrárország.  Magyarországon a Massey Ferguson teljes termékpalettája gazdára lelhet, sok az innovatív mezőgazdasági vállalkozó, akik értik, hogy a hatékony gazdálkodáshoz minőségi

eszközökre van szükségük. Mi pedig nemcsak csúcsminőségű gépekkel, hanem kimagasló szerviz és alkatrész ellátással is támogatjuk őket. Büszkék vagyunk rá, hogy a Schwechaton (Ausztriában) található alkatrész raktárunkból még ezekben a nehéz időkben is tudjuk tartani a 24 órán belüli alkatrészellátást Magyarország egész területére! Így vagyunk képesek a mezőgazdaság ütőeréhez közelmaradni: Önökhöz, Gazdálkodóhoz!” – fejezi be gondolatait Gram Úr.

A tavalyi, 2022-es év is különleges volt a vállalat számára, ugyanis alapításának 40. évfordulóját, a Bécsben tartott, különleges „FARMOUS 40!” rendezvénnyel ünnepelte 450 Közép-Kelet Európai kereskedelmi Partnerrel, az Austro Diesel saját dolgozóival, a Massey Ferguson és a gyártó AGCO képviselőivel, valamint más fontos társcégek vezetőivel együtt.   Bővebben itt olvashat az Austro Diesel 40 éves évfordulójáról. (link rá:  https://www.austrodiesel.at/hu/vallalat/news/detail/40-eve-austro-diesel-negyven-eve-megbizhato-partner-a-mezogazdasagban/

 

 

Az Austro Diesel készen áll a jövőre is

 

Az előző 20 év megmutatta számunkra, hogy mindig a legtöbbet kell nyújtanunk. Szerviz terén a gépekhez csak a legmagasabb színvonalon szabad szolgáltatást kínálnunk, és mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy az MF vásárlók gépeit működőképesen tartsuk. Ezek az alappillérek megkövetelik az Austro Diesel által nagyértékűnek tartott képességeket: kimagasló szaktudás, maximális piaci és ügyfél fókusz, megbecsült partneri kapcsolatok (nemcsak a Gazdálkodókkal, de a vállalat dolgozóival és üzleti Partnereivel szemben is). Továbbá ezek közül is ki kell emelni, hogy a jövőben is a piac egyik legjobb alkatrész ellátását és vevőszolgálatát kívánjuk biztosítani minden országban. Ha ezeket a vezérelveket kombináljuk a Massey Ferguson kiváló és teljes körű termékkínálatával, akkor láthatjuk, hogy olyan biztos jövőt építünk, ami tökéletesen megfelel a modern mezőgazdaság kihívásainak.