Az MF Connect rendszer 5 éves előfizetéssel mostantól alapfelszereltség minden MF betakarítógéphez és hathengeres erőgéphez.

LEGYEN MINDIG JÓL ÉRTESÜLT A GÉP HELYÉRŐL, TELJESÍTMÉNYÉRŐL ÉS ÁLLAPOTÁRÓL

Az MF CONNECT egy flottakezelési eszköz, ami a felhasználók és a kereskedők részére lett kifejlesztve a még hatékonyabb együttműködés érdekében. A gép adataihoz való távoli hozzáférés lehetővé teszi a megalapozott döntéshozatalt, ami növeli az üzemi hatékonyságot azáltal, hogy a gépeket a helyes módon, a helyes időben és a megfelelő helyen működtetik. Kereskedő Partnere a megelőző támogatással közelebb kerül Önhöz és gépéhez. Ez növeli a termelékenységet és az üzemeltetési időt, illetve egyidejűleg csökkenti a költségeket.

HOGYAN MŰKÖDIK AZ MF CONNECT?

A CONNECT rendkívüli adatmennyiséget nyújt a felhasználónak és a szervíztechnikusnak is egy felhasználó-barát felületen keresztül. Az adatokat a gépen lévő szenzorok nyerik ki, amik egy internet alapú portálon vagy a CONNECT mobil appjában válnak hozzáférhetővé. Az applikációban különféle módon jeleníthetők meg és használhatók fel az adatok. Így egy gép tulajdonosa például megvizsgálhatja, hogy fizikailag hol található gépe, és mikorra kell betervezni a feltankolását. A rendszer ezen kívül szerviz-értesítéseket is küld, hogy a karbantartás tervezését támogassa és a kiesési időket minimalizálja.

A VEVŐSZOLGÁLAT TELJESÍTMÉNYÉNEK JAVÍTÁSA

A sokéves szerviztapasztalattal és az AGCO CONNECT rendszerrel a szervizcsapatok a vevők megelégedettségét új szintre emelhetik. A szervizkódok és teljesítményadatok távoli kijelzése lehetővé teszi a távoli és előre megtervezett beavatkozást és az alapvető támogatást. A távoli „rálátás” következtében a probléma gyorsan azonosítható, és a gépek tulajdonosainak kevesebb lesz a kiesési ideje.

INFORMÁCIÓK: AMIKOR ÉS AHOL CSAK SZÜKSÉGE VAN RÁJUK

A CONNECT egy flottakezelő eszköz, ami lehetővé teszi szinte valós időben a távfelügyeletet és a döntéshozatalt. A gépi adatokat fel lehet használni arra, hogy a logisztikához is szükséges, alapos üzemi döntéseket hozzunk. Mobilkészüléke segítségével Ön mindenhonnan hozzáférhet az olyan információkhoz, mint a gép földrajzi helyzete, üzemanyag szintje, üzemanyag fogyasztása és az esedékes karbantartások.

Helyzet

  • követni tudja gépei mozgását

Tevékenység

  • láthatja, hogy mit csinálnak a gépei.

Hogyan

  • megtekintheti eszközén gépei teljesítményét visszamenőleg és közel valós időben.

Miért

  • betekintést kaphat gépeibe anélkül, hogy a helyszínen vagy a vezető fülkében kellene lennie, és a távolból ellenőrizheti az üzemelési adatokat, a javítási opciókat/lehetőségeket.

BÁRHOL IS VAN LÁTJA FLOTTÁJA STÁTUSZÁT

A CONNECT-tel Ön felügyelheti a gépe státuszát, hogy a munka hatékonyságát optimalizálhassa és a kiesési időket minimalizálhassa. A túl hosszú logisztika, az időjárás és a kezelő figyelmetlensége gyakori oka a rossz munkahatékonyságnak. Azáltal, hogy Ön a CONNECT-tel a gépek aktivitását felügyelheti az üresjárási idők és az üzemanyag költségek csökkenthetők, mivel a nem hatékony folyamatok azonosíthatók és módosíthatók / megszüntethetők. A rendelkezésre álló információk Önnek pótolhatatlan ismereteket adnak és véget vetnek a találgatásoknak.

Egy megbízható szervizpartnerrel együttműködve a CONNECT támogatja Önt abban, hogy a gépe optimális állapotát biztosítsa és a működési idejét növelje. Ezáltal biztos lehet abban, hogy az Ön gépe munkavégzésre készen áll bármikor - amikor csak szüksége van rá. A szerviz- és karbantartási értesítések folyamatosan tájékoztatják Önt a gép állapotáról és lehetővé teszik a tervezett karbantartási munkákat, akár a csúcsidőkön kívülre is időzítve.

Az üzemanyag költségek csökkenése

  • Csökkentse üzemanyag, valamint az egyéb kenő- és szervizanyagok költségét azáltal, hogy a javítási szükségleteket időben azonosítja

A munka hatékonysága

  • Növelje a termelékenységet a logisztika optimalizálásával

Rendelkezésre álló üzemeltetési idő

  • Szüntesse meg a felesleges állásidők néhány fő okát, amelyek a fontos időkben sokba kerülnek pl. tavaszi munkáknál és az aratásnál

FUNKCIÓK GÉPTULAJDONOSA SZÁMÁRA

Elérhető tartalmak

Web-App

                Applikáció

Üzemanyag- és AdBlue töltöttségi szintek

       x

                          x

Aktuális géppozíció és megtett útvonal

       x

                          x

Fordulati / üresjárati arány és fogyasztási statisztika

       x

                          x

Motoróra számláló és üzemóra számláló In-App-értesítéssel

       x

                          x

Priorizált hibakódok figyelmeztetésekkel    

       x

                          x

Aratási teljesítmény statisztika

       x

                          x

Hozzárendelhető mobileszköz

       x

 

Napi értesítés a flotta üzemanyagfogyasztásáról és üzemóráiról

       x

 

Ossza meg a tartalmakat más felhasználókkal

       x

                         x

Vegyes flotta

       x

                         x

Egyedi gépelnevezések

       x

                         x

Biztos adatkezelés  (biztonságos adatkezelés?)  

       x

                         x

Korlátlan flotta nagyság

       x

                         x