header1kicsi
header2

Branson Hivatalos Importőr

Born of Steel = Acélban született!

Szervíz háttér

Alkatrész ellátás

Szállítás

Megbízhatóság

AGRÁRGÉPEK KFT: HÁROM AKCIÓS ERŐGÉPCSALÁD A BRANSON ÚJ IMPORTŐRÉTŐL! Traktorok már 5.300.00 Ft + ÁFA-tól!

A miskolci székhelyű Agrárgépek Kft. –  a Branson erőgépek hivatalos importőre –  akciót hirdet 3 népszerű Branson modellre.   A traktorok mind keresettek hazánkban a kimagasló koreai építési minőségnek és az alapfelszereltség klímaberendezésnek köszönhetően.  TOP IMPORTŐRI AKCIÓ: 60 LE-s 4 hengeres traktor 6.900.000 Ft + ÁFA!

 

 

BRANSON – ACÉLBAN SZÜLETETT – MADE IN KOREA

A Branson erőgépek mind Dél-Koreában készülnek, amely garancia a rendkívül magas építési és összeszerelési minőségre. A keleti gyártói kultúra alapelvei: precizitás, pontosság és hosszú élettartam. Ezek az előnyök mind megjelennek a Branson traktorokban. A vállalat 1968 óta foglalkozik mezőgazdasági gépgyártással és rendelkezik ISO 9001, ISO/TS 16949 minősítésekkel az európai minőségi szabványok teljesítéséhez.  A Branson anyacége Dél-Korea egyik legnagyobb gyáregysége, amely komoly elismerés egy olyan országban, ahol a Samsung,  a Hyundai és a KIA Motors is „otthon van”.

 

Részletek:

BRANSON K78                                                                        BRANSON 6225C                                                           BRANSON F36

TERMÉKEK

Tekintse meg kínálatunkat!

00 széria

25 széria

F széria

K széria

A BRANSON TRAKTOR

Branson Traktor – ahol az elöny kezdödik !

A BRANSON-ról

A Branson traktorok a gyártó Kukje Machinery Company, LTD csúcstechnológi- ás gyártóüzemében, Dél-Koreában készülnek, amely cég Dél-Korea egyik legnagyobb vállalata a társaságnak, amely nemzetközi szinten is jelentős erővel rendelkezik az egyik gyártó cége. A gyártó 1968 óta foglalkozik mezőgazdasági gépgyártással és rendelkezik ISO 9001 és ISO/TS 16949 minősítésekkel. A Kukje Machinery Company a műszaki Know-How széles választékával rendelkezik amelyre mindig támaszkodhat. Ezek az előnyök biztosítják a Branson Traktorok használhatóságát és jó minőségét, melyre Ön mindig hagyatkozhat.

Branson Tractors – ahol az elöny kezdödik !

Ha a kompakt traktorokat összehasonlítják, nem kizárólag a lóerők számát kell nézni. Sok neves kompakt traktor gyártó használ könnyű alvázat. Egy könnyű alváz fejlesztésével gyorsan előnyt szerezhet, de az ilyen traktor nem tudja a motorteljesítményét a talajra átadni, mivel a könnyű súly miatt kerékcsúszás lép fel. Ezen gyakran csak a drága pótsúlyozás segít. A Branson más utat választott a fejlesztéseihez: A Branson nagy hangsúlyt fektet arra hogy megtalálja az egyensúlyt a traktor tö- mege és vonóereje között. Ezáltal a rendelkezésre álló hajtóerő teljes vonóerővé alakul. A Branson traktor rendelkezik a súlya által a motorteljesítmény teljes kihasználá- sának lehetőségével. Ezzel garantált az optimális munkateljesítmény.

Branson. Ahol a minőség a használhatósággal találkozik

Kapcsolat

Cím

Telephely:
3516. Miskolc Pesti út. 58.
 

agrargepek@agrargepek.com

Telefon

Telefon: 06/46-564-864
Fax: 06/46-564-865

Írjon nekünk!

Név (kötelező)

Email (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Hozzájárulok, hogy az általam megadott adatokat az Agrárgépek Kft. kezelje:

Igen, hozzájárulok.

Az Adatvédelmi feltételeket elfogadom.
http://agrargepek.com/wp-admin/pdf/ADATKEZELESI_TAJEKOZTATO.docx
Igen, elfogadom.

Kérem válaszoljon az alábbi kérdésre:

Scroll Up