A Massey Ferguson 6718 S lett az év gépe!

 

A piacon jelenleg elérhető legerősebb 4 hengeres traktor kapta meg a megtisztelő kitüntetést a közepes teljesítménykategóriás erőgépek versenyében.

 

A párizsi SIMA-n az MF 6718 S traktort választotta meg a független szakértő zsűri a közepes teljesítményű traktorok kategóriájában a 2017-es év gépének. Európa 17 vezető agrárkiadványának képviselői ezzel méltányolták azokat az innovatív korszerűsítéseket, amelyeket a Beauvais-i mérnökök az új széria gyakorlatilag minden részén megvalósítottak. Különösen kiemelték a szokatlanul nagy teljesítőképességet, amit a traktor viszonylag alacsony önsúlya és kompakt méretei mellett le tud adni. Az MF-nek ezzel a szériával sikerült egy hathengeres traktor ütőképességét és szántóföldi minőségét egy klasszikus, négyhengeres traktor sokoldalúságával és agilitásával ötvözni. Így jött létre az extrém gazdaságos, 200 LE-s nagyteljesítményű traktor, amely a középnehéz, illetve nehéz munkaeszközökkel is nagyon jól boldogul. A szállítási feladatokat természetesen önállóan megoldja és ugyanolyan jól használható frontrakodóval is mint rét-legelőn történő feladatok elvégzésére.

Thierry Lhotte, a Massey Ferguson Európáért és Közép Keletért (EME) felelős alelnöke és ügyvezető igazgatója elragadtatással fejtette ki: “Ez egy nagy megtiszteltetés és nagyon örülök, hogy pont ezért a termékért kaptuk a díjat. Rendkívül büszke vagyok az egész Beauvais-i csapatra, akik a traktort kifejlesztették, megépítették és megteremtették a sikernek az alapját! Az MF 6718 S kétszáz lóerős teljesítményével jelenleg a legerősebb négyhengeres traktor a piacon, miközben nemcsak a hathengeresek forgató nyomatékát biztosítja, hanem azok emelőerejét is. Egyszerűen és összefoglalva elmondva, ez a traktor a legkülönfélébb felhasználási módokat és lehetőségeket egyesíti, rendkívüli gazdaságosság mellett.“

Campbell Scott, a Massey Ferguson marketing vezetője kiegészítésként hozzátette: „A Massey Ferguson filozófiájának megtestesülése a traktor: a nagy teljesítőképességet és az agilitást a lehető legjobb kiegyensúlyozottsággal ötvözi. Az MF 6700 S széria ezért mindazon üzemek számára ajánlott, amelyek a nagyon nagy feladatspektrumukat a lehető legkevesebb géppel, hatékonyan kívánják lefedni. Ezáltal pedig optimalizálni kívánják gazdaságukat.“.