Kérjen ajánlatot!

BRANSON F36   – KICSIBEN NAGY  – 36 LE  

F36 jó minőség

Az importőr Agrárgépek Kft. legkisebb akcióban hirdetett modellje a 36 LE-s F36 típus. Az alábbi képen jól látható, hogy a gépek fülkéje tágas, bőven túlmutat a kategória elvárásain és átlagán. A legkisebb Bransonokban is tandemszivattyú teljesít szolgálatot, a kormányzáshoz és a munkagépek hidraulikus működtetésez külön kör megy. Így garantált az állandó hidraulika teljesítmény a háromponton és a hátsó kiadószelepeken. A kardán 540-es és 780-as fordult/percre képes – ennek megválasztása mechanikusan történik. A hajtómű teljesen szinkronizált, a helyzetszabályozós hárompont végett pedig az illesztett munkagépek mindig az általunk megadott helyzetben maradnak.  A fülkés verziókon alapfelszereltség a klímaberendezés!

 

 

A Branson traktorok a gyártó Kukje Machinery Company, LTD csúcstechnológi- ás gyártóüzemében, Dél-Koreában készülnek, amely cég Dél-Korea egyik legnagyobb vállalata a társaságnak, amely nemzetközi szinten is jelentős erővel rendelkezik az egyik gyártó cége. A gyártó 1968 óta foglalkozik mezőgazdasági gépgyártással és rendelkezik ISO 9001 és ISO/TS 16949 minősítésekkel. A Kukje Machinery Company a műszaki Know-How széles választékával rendelkezik amelyre mindig támaszkodhat. Ezek az előnyök biztosítják a Branson Traktorok használhatóságát és jó minőségét, melyre Ön mindig hagyatkozhat.

Branson Tractors – ahol az elöny kezdödik !

Ha a kompakt traktorokat összehasonlítják, nem kizárólag a lóerők számát kell nézni. Sok neves kompakt traktor gyártó használ könnyű alvázat. Egy könnyű alváz fejlesztésével gyorsan előnyt szerezhet, de az ilyen traktor nem tudja a motorteljesítményét a talajra átadni, mivel a könnyű súly miatt kerékcsúszás lép fel. Ezen gyakran csak a drága pótsúlyozás segít. A Branson más utat választott a fejlesztéseihez: A Branson nagy hangsúlyt fektet arra hogy megtalálja az egyensúlyt a traktor tö- mege és vonóereje között. Ezáltal a rendelkezésre álló hajtóerő teljes vonóerővé alakul. A Branson traktor rendelkezik a súlya által a motorteljesítmény teljes kihasználá- sának lehetőségével. Ezzel garantált az optimális munkateljesítmény.

Branson. Ahol a minőség a használhatósággal találkozik.

Cikkszám: 44445666321. Kategória: .

Ülj bele!