Kérjen ajánlatot!

BRANSON K78 – SZÁNTÓFÖLDI, 74 LE-S ERŐGÉP 

K78 2

A K78-as széria a gyártó egyik legújabb terméke. A modern külső mellett megmaradtak a megbízható alapok: 4 hengeres,  3.4 literes, 78 LE teljesítményű erőforrás dolgozik a traktorokban. Az erőforrásokat Dél-Koreában gyártják és építik is be a traktorokba.  A K78 hidraulikus irányváltóval van felszerelve, így a menetirány váltásoknál nem szükséges megállnunk. A hajtómű 16/16 sebességfokozattal rendelkezik (4 fokozat/4 főcsoport). Az erőgépek megfelelnek a hazai 80 LE-s szegmens elvárásainak: megfelelő emelési kapacitás a hátsó háromponton KAT 2 karokkal, összesen 75 l/perc szállítóképességű hidraulika tandemszivattyúval és 3 hátsó szeleppár.  A  fülkéből működtethető erő- és helyzetszabályozós hárompont és a klímaberendezés az alapfelszereltség részei.

3 pár hidraulika szelep, tandemszivattyús hidraulika rendszer (75 l/perc),  hidraulikus irányváltó a kormány bal oldalán, 16/16-os váltó = hatékony munkavégzés

Branson K78 műszaki adatok
Méretei (h x sz x m)  4117 x 1893 x 2605 mm
Motor Vízhűtéses 4 hengeres, 3.4 l hengerűrtartalmú erőforrás
Teljesítmény  74 LE (55 kW)
Gumik  elöl: 11.2-24, hátul: 16.9-30  (420-as = kukorica sorközbe befér)
Sebességváltó:  Teljes szinkronizált, hidraulikus irányváltás, 16 előre/16 hátra.  4 főcsoport / 4 fokozat.
Hidraulikacsatlakozás  3 pár kettős  működésű hidraulika szeleppár

 

A Branson traktorok a gyártó Kukje Machinery Company, LTD csúcstechnológi- ás gyártóüzemében, Dél-Koreában készülnek, amely cég Dél-Korea egyik legnagyobb vállalata a társaságnak, amely nemzetközi szinten is jelentős erővel rendelkezik az egyik gyártó cége. A gyártó 1968 óta foglalkozik mezőgazdasági gépgyártással és rendelkezik ISO 9001 és ISO/TS 16949 minősítésekkel. A Kukje Machinery Company a műszaki Know-How széles választékával rendelkezik amelyre mindig támaszkodhat. Ezek az előnyök biztosítják a Branson Traktorok használhatóságát és jó minőségét, melyre Ön mindig hagyatkozhat.

Branson Tractors – ahol az elöny kezdödik !

Ha a kompakt traktorokat összehasonlítják, nem kizárólag a lóerők számát kell nézni. Sok neves kompakt traktor gyártó használ könnyű alvázat. Egy könnyű alváz fejlesztésével gyorsan előnyt szerezhet, de az ilyen traktor nem tudja a motorteljesítményét a talajra átadni, mivel a könnyű súly miatt kerékcsúszás lép fel. Ezen gyakran csak a drága pótsúlyozás segít. A Branson más utat választott a fejlesztéseihez: A Branson nagy hangsúlyt fektet arra hogy megtalálja az egyensúlyt a traktor tö- mege és vonóereje között. Ezáltal a rendelkezésre álló hajtóerő teljes vonóerővé alakul. A Branson traktor rendelkezik a súlya által a motorteljesítmény teljes kihasználá- sának lehetőségével. Ezzel garantált az optimális munkateljesítmény.

Branson. Ahol a minőség a használhatósággal találkozik.

Cikkszám: 44445666321. Kategória: .

Ülj bele!