Kérjen ajánlatot!

AZ MF 1700 E SOROZAT

Sokoldalú és megbízható gépek az Ön gazdaságának nagyobb teljesítménye érdekében

Az MF 1700 E egy robusztus, jól megtervezett erőgép, amely rendkívül sok munkafeladat elvégzéséhez felel meg. A kifejezetten a kisterületű, de igényes gazdaságok számára kifejlesztett szériát elsődlegesen zöldségtermesztő, gyümölcsös, mezőgazdasági kisegítő, vagy kommunális munkákra ajánlja a gyártó.

Ezek a fordulékony és sokoldalú erőgépek a mezőgazdaságon túl is kiválóan megállják a helyüket, például sport- és golfpályákon.

A magas teljesítményüknek köszönhetően a nagy kihívást jelentő munkavégzésre is alkalmasak a traktorok, amelyek kényelmükkel a kezelőket is kényeztetik. A kezelőszervek értelemszerűen és logikusan működtethetők.

Műszaki adatok:

Hidraulika, emelőmű, teljesítményleadó tengely

Modern hidraulika rendszer, a kategóriában kimagaslónak számító 1.200 kg emelőerővel. A hidraulika rendszer kapacitása 32,2 l/perc. Ezek a jellemzők rendkívül sokoldalúvá teszik a széria erőgépeit.

Motor & váltó

Az új fejlesztésű, 54 lóerő teljesítményű erőforrás az MF 1755 E traktorban egy 12×12 fokozatkiosztású sebességváltóval egészül ki, míg a sorozat kisebb erőgépe, az MF 1740 E  40 lóerőt teljesít és 8×8-as váltóval van szerelve.

Karbantartás

Az egyetlen darabból álló motorháztető, amely a gázteleszkópoknak köszönhetően állandó nyitott helyzet tartható könnyűvé és átláthatóvá teszi a karbantartást, illetve a motorhoz való hozzáférést.

Kezelői környezet

Az MF 1755 E típus nyitott vezetőállású (fülke nélküli) és teljesen síkpadlóval rendelkezik. Az MF 1740 E verzió ugyancsak nyitott vezetőállású és alacsony kardánalagúttal rendelkezik. Mindkét traktor esetében a kezelő kimagasló kényelmű vezetőállásban dolgozhat. A padlót borító vastag gumizás időtállóvá teszi a kezelőállás alját, illetve segít a vibrációk leküzdésében.

A kezelőszerveket logikusan helyezték el a gyár mérnökei a vezetőüléstől balra és jobbra egyaránt. A jobb oldali konzolon találjuk a függesztőmű, és a hátsó emelőmű kezelőszerveit, míg a bal oldalra került többet között a négykerékmeghajtás kapcsolója és a sebességváltó mindegyik kezelőkarja is. Egy praktikus italtartó nyílás is kialakításra került a sárvédőben.

Kategória: . Címke: .