Kérjen ajánlatot!

AZ MF 1700 M SZÉRIA

A Massey Ferguson folyamatosan fejleszti termékpalettáját annak érdekében, hogy Vásárlóinak pontosan olyan gépeket tudjon gyártani, amelyek megfelelnek az igényeiknek. Az MF 1700 M széria bevezetése 35-67 lóerő teljesítmény között ezen szempontokat veszi alapuk a kompakt traktorszegmensben.

Az erőgépek a legmodernebb műszaki megoldásokat tartogatják, mint például Stage V motorokat, új hidrosztatikus hajtóművet (rendkívül precíz kezeléssel és megemelt végsebességgel), vadonatúj gyári tervezésű fülkét. Az új modellek teljesítményben, megbízhatóságban és kényelemben is kimagaslót nyújtanak annak érdekében, hogy az érdeklődő gazdaságok, önkormányzatok, sportpályák megelégedéssel tudják használni a traktorokat.

Motor:

A vadonatúj MF 1700 M széria három- és négyhengeres motorokkal van szerelve. Az All-In-One füstgázkezelő egység nemcsak a legszigorúbb Stage V környezetvédelmi besorolásnak felel meg, de okos tervezése révén nem zavarja a traktor rendes működését. Az erőforrások nemcsak tiszták, de a Common Rail közös nyomócsöves technológiának köszönhetően erőteljesek és nyomatékosak is. SCR rendszer (AdBlue) nem található meg a károsanyag kibocsátás kezelésére. A füstgázkezelő rendszer teljesen a motorháztető alá kerül beépítésre, így nem zavarja egyáltalán a kilátást a fülkéből.

Fülke:

A 107 cm-es szélességével a fülke kivételesen kényelmes és tágas kezelői környezet, ahol hosszú órákon át hatékonyan lehet dolgozni. Az MF 1700 M széria ülései alapfelszereltségben mechanikus rugózásúak, de opcionális légrugós vezetőülés is elérhető. Az állítható kormányoszlopnak köszönhetően a kezelő kényelme még jobb. A kezelőszervek kiosztását teljesen újratervezték a gyártó mérnökei a tökéletes, egyszerű és magától értetődő működetetés végett.

Hidraulika:

A gépek hidraulika rendszere egyáltalán nem bonyolult felépítésű és kimagasló mennyiségű olajáramot biztosít ebben a kategóriában. A célja a nagy teljesítménynek, hogy a kapcsolat munkaeszközöket gyorsan és hatékonyan tudjuk megmozgatni bármilyen körülmény között. A hidraulika rendszer 48 liter/perc szállító kapacitású. A hidraulikus működtetésű eszközöket két hátsó kialakítású szeleppár támogatja már alapfelszereltségben. A kezelőkarok esetében úszó helyzetet is kialakítottak a kapcsolt munkaeszközökhöz és azok egyszerű működtetéséhez. Az erőgépekhez mellső emelőmű is kérhető.

 

Kategória: . Címke: .