Kérjen ajánlatot!

MF 4700 M-AS SZÉRIA

Az MF 4700 M sorozat modern,  nagy teljesítményű és egyszerűnek tartott traktorokat kínál a legnehezebb munkákhoz, optimális hatékonyságot biztosítva –  bármely mezőgazdasági üzemben és bárhol a világon. A három  82 – 100 LS közötti modell Dyna-2, 24 x 24 sebességes, Powershift fokozatokkal ellátott sebességváltóval választható.

Motor:

A megbízhatóságáról, robusztusságáról és üzemanyag-hatékonyságáról ismert 3,3 literes AGCO Power háromhengeres motor az MF 4700 M sorozat szíve. A motorok 82-100 lóerősek, és a díjnyertes All-in-One ( minden egyben) kipufogógáz tisztító rendszernek köszönhetően megfelelnek a szigorú  stage V. kibocsátási előírásoknak.

Mivel a traktor és a motor ugyanattól a gyártótól származik, biztos lehet benne, hogy mindkettő termékminősége ugyanolyan magas szintű. Tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ezért kompatibilitásuk és hatékonyságuk felülmúlhatatlan.

Az MF 4700 M sorozatú traktorok motorjait mind hosszú dugattyú lökethosszal tervezték, hogy széles fordulatszám-tartományban nagy nyomatékot biztosítsanak. A maximális nyomatékot már alacsony fordulatszámon is eléri.

Az alacsony, mindössze 2000 ford/perc fordulatszám a maximális teljesítménnyel nemcsak alacsony üzemanyag-fogyasztást, hanem csökkentett zajszintet és alacsony kopást is biztosít, ami csökkenő üzemanyagköltségeket és kellemesebb vezetési élményt eredményez.

Váltó:

DYNA-2 VÁLTÓ

A kifejezetten a 82-100 lóerős traktorokhoz kifejlesztett Dyna-2 sebességváltó egy vadonatúj sebességváltó opció. Az összes MF 4700 M sorozatú négykerék-meghajtású modellhez elérhető, és további sokoldalúságot kínál, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy traktorukat egészen célzottan saját igényeikhez igazítsák.

A Dyna-2 sebességváltó nemcsak felülmúlhatatlan termelékenységet, nagy kényelmet,  kimagasló láthatóságot és kiváló vezérlést biztosít a hatékony rakodó-üzemhez, hanem speciális funkciókkal is rendelkezik a szántóföldi használathoz. A sebességváltó kuplung nélküli váltást kínál 24 előre- és 24 hátrameneti sebességfokozattal, amelyeket a váltókaron található gombokkal válthat. Az széria felszereltséghez tartozó PowerShuttle funkció lehetővé teszi a menetirányváltást a kuplung használata nélkül is.

A Dyna-2 sebességváltó 11 sebességfokozattal a munkatartományon belül még nagyobb hatékonyságot tesz lehetővé a szántóföldön munka során.

A széria ECO sebességváltó 1 850 fordulat/percnél akár 40 km/h maximális sebességet is elérhet, és különösen csendes és gazdaságos használat közben. A mászó fokozat opció további alkalmazási területeket és precíz munkavégzést biztosít – megfelelő rugalmasságot biztosítva a speciális alkalmazásokhoz is.

12 X 12 VÁLTÓ

Az MF 4700 M sorozatú traktorok modern és gazdaságos sebességváltóval rendelkeznek, amely a hatékony és eredményes erőátvitel révén minimalizálja az üzemanyag-fogyasztást.

A szinkronizált sebességváltó két csoportból áll, összesen 12 előre- és 12 hátrameneti sebességfokozatot tartalmaz. Hat sebességfokozat a szántóföldi munkáknál szokásos 4-12 km/h sebességtartományban van; a végsebesség 40 km/h.

A váltókaron található Easy-Shift kuplunggomb lehetővé teszi a sebességváltást a kuplung megnyomása nélkül. Az alapfelszereltségű mechanikus sebességváltó egyszerű irányváltást tesz lehetővé, míg az opcionális PowerShuttle funkcióval a kuplung használata nélkül válthat menetirányt.
Az adott feladatnak megfelelő sebességfokozatot a vezető oldalán ergonomikusan elhelyezett váltókarokkal lehet könnyen kiválasztani. Úgy vannak elhelyezve, hogy mindkét oldalon akadálytalan be- és kijáratot biztosítsanak.

Ha a feladat megköveteli, egy szuperkúszó sebességváltó is választható a különösen alacsony, akár 140 m/h* sebességhez.

* 1.400-as fordulatszámon, 16.9R34-es gumiabroncsokkal és 12×12-es váltóval

Vezetőfülke:

Az MF 4700 M sorozatú traktorok az alapoktól kezdve a kényelem és a könnyű használat érdekében lettek tervezve, így a nehéz munka élvezetessé válik.

A vezetőálláshoz vezető lépcsőfok körüli kapaszkodók (platform-változatok) vagy a nagy bejárati ajtókon lévő kapaszkodók megkönnyítik a lépcsőn való feljutást. A rendkívül sekély váltóalagút és az 1300 mm-es fülke szélessége különösen tágas és csendes kezelői környezetet biztosít, amely ebben a piaci ágazatban egyedülálló.

A beülés után az ergonomikus elrendezés biztosítja a könnyű kezelhetőséget a traktorok e szegmensében ritkán megtalálható, könnyen kezelhető funkciókkal. Az MF 4700 M sorozat modern kialakítása ebben az osztályban a legmagasabb szintű kezelői kényelmet és a magas fokú automatizáltságot kínálja, mint például a differenciálzár és az összkerékhajtás elektrohidraulikus aktiválása. Az új, opcionális automatikus akkumulátor-leválasztó kapcsoló a traktor kikapcsolásakor automatikusan működésbe lép.

Kategóriák: , . Címke: .