Kérjen ajánlatot!

AZ MF 5S SZÉRIA

A tejtermelő gazdaságok számára elsőszámú választás a széria csakúgy, mint az univerzális felhasználást kereső gazdálkodók részére. A traktorok megbízható és praktikusan használható erőgépek új korszakát nyitják meg. Kategóriájukban a legjobb kilátást garantálják, a lejtős motorháztetőjüknek, illetve a hatalmas üvegfelületű fülkéjüknek köszönhetően. Az univerzális szegmensben fontos a szűk fordulókőr, illetve a praktikus funkciók is. Az MF 5S továbbá homlokrakodós traktorként is kiválóan használható. Az univerzális felhasználást erősíti, hogy kategóriájában kiemelkedő a terhelhetősége, hosszú a tengelytávja, erőteljes motorokkal van szerelve, illetve a technológiája is támogatja a szántóföldi és a közúti felhasználást egyaránt.

Motor:

Az AGCO Power 4,4 literes, 4 hengeres motorok a legmodernebb Stage 5 füstgázkezelő rendszert alkalmazzák, rendkívül egyszerű (All-in-One), minden az egyben műszaki megoldással. A rendszer belsejében megtalálható három fontos egység: DOC katalizátor+ koromszűrő +SCR. Minden típusra jellemző, hogy az átlagosnál kevesebb a káros anyag kibocsátás és alacsonyabb az üzemanyag-, valamint AdBlue® felhasználás, mialatt a traktorok magasabb teljesítményre képesek, mint az előd széria gépei.  A felhasznált technológiák nem csak a gépek hatékonyabb és gazdaságosabb üzemeltetésében segítenek, hanem jelentősen csökkentik a környezetbe jutó káros anyagok mennyiségét. A szuper-ECO sebességváltó hatalmas előny, főleg közúti közlekedés során, ugyanis a traktor végsebességét alacsonyabb motorfordulatszám mellett érhetjük el. A hatékonyabb üzemeltetést az ECO fordulatszámmal ellátott kardántengely is biztosítja.  Láthatjuk, hogy a traktorban a motor nem csak erőteljes, de rendkívül hatékony és takarékos is.

Hajtómű:

Bizonyított hajtómű- technológia: Dyna-4 (16×16) Speedmatching funkcióval vagy Dyna-6 (24×24) AutoDrive automata funkcióval. A szuper-ECO hajtóművek esetében a 40 km/h-t már 1550-es motorfordulatszámon elérjük, amely által jelentősen csökken az üzemanyagfelhasználásunk és növekszik a kezelő kényelme (kisebb zajterhelés). A sebességváltó és a motor tökéletes kombinációja mindig a kimagasló teljesítmény és a hatékonyság alapja.

Fülke:

4 különböző fülke felszereltség érhető el egyedi igényeihez illeszkedve.

  • Essential (egyszerű és áttekinthető kezelés)
  • Essential Panoramic (tökéletes kilátás kommunális, illetve a homlokrakodós munkavégzéshez)
  • Efficient (magasabb kényelmű és hatékonyságú munkavégzés)
  • Exclusive (a rendkívül hosszú ideig tartó, nehéz és nagy automatizáltságot igénylő munkákhoz)

Mellsőhíd-és fülkerugózás
A magasabb komfort, jelentősen növeli a vezető kényelmét egy hosszú és fárasztó munkanap során.

Keskeny, lejtős motorháztető a tökéletes kilátás érdekében

Tökéletes előrelátás már 4 méterre a traktor előtt.

Ergonomikus kartámasz
Nem csak az alapvető traktorfunkciókat lehet kezelni a kartámláról, hanem gyors és hatékony hozzáférést is biztosít az olyan hasznos funkciókhoz, mint a Bluetooth- telefonkezelés, rádió működtetés és még sok más hasznos extra.

Fuse Technológiák
A Datatronic 5 és az opcionális, ISOBUS-kompatibilis Fieldstar 5 terminálok az MF Guide kormányzásirendszer alapjait képzik.  Továbbá az MF Section Control szakaszvezérlés és az MF Rate Control változómennyiségű anyagkijuttatás, valamint az MF Connect telemetria is mind elérhetők.

 

 

 

Kategória: . Címke: .