Kérjen ajánlatot!

AZ ÚJ MF 5700 M SZÉRIA

Az öt új, 4 hengeres MF 5700 M sorozatú traktorral két kiváló minőségű erőátviteli típus közül választhat: 12×12 vagy a bevált Dyna-4. Az akár 5,2 t emelőkapacitással a kínálat nemcsak szántóföldi munkákhoz, hanem szállítási és homlokrakodó munkákhoz is ideális.

Váltó:

DYNA-4 SEBESSÉGVÁLTÓ AZ MF 5709 M, MF 5710 M ÉS MF 5711 M-HEZ

Az új MF 5709 M, MF 5710 M és MF 5711 M modellekben elérhető Dyna-4 sebességváltó verhetetlen a termelékenység, az üzemeltetés és a kényelem tekintetében. 16 előre- és 16 hátrameneti fokozat kapcsolható teljesen a kuplung használata nélkül.

A kiváló megbízhatóságáról és sima, könnyed működéséről ismert sebességváltó teljesen kuplungmentes működtetést biztosít a bal oldali PowerControl karral vagy a jobb oldali T-alakú menetkarral.

Az AutoDrive opció, amely lehetővé teszi az automatikus sebességváltást a motorterheléstől függően, a fékpedál kuplung funkcióját is biztosítja. A tengelykapcsoló a fékpedál lenyomásakor azonnal működésbe lép. Ezek a teljesítménynövelő funkciók nagyban megkönnyítik a járművezető munkáját, miközben növelik a hatékonyságot és a kényelmet, és különösen hasznosak a rakodási műveletek során.

Vezetőfülke:

Az alapoktól kezdve a kényelem és a könnyű kezelhetőség érdekében tervezett MF 5700 M sorozatú traktorok élvezetessé teszik a nehéz munkát.

A szélesre nyíló ajtókon lévő fogantyúk a széles lépcsőkön keresztül történő be- és kiszállást könnyűvé, kényelmessé és biztonságossá teszik. Az 1300 mm széles fülke teljesen sík padlója különösen könnyen hozzáférhető és tágas kezelői környezetet teremt, amely egyedülálló a piacon.

Beülés után az ergonomikus elrendezés biztosítja a könnyű kezelhetőséget, az ilyen méretű és típusú traktoroknál ritkán megtalálható, könnyen kezelhető funkciókkal. Az MF 5700 M sorozat modern kialakítása a legmagasabb szintű kezelői kényelmet és automatizáltsági fokot kínál ebben az osztályban, mint például a négykerékhajtás és a differenciálzár elektrohidraulikus aktiválása.

A Dyna-4 sebességváltós modellek az opcionális fülkefelfüggesztésnek köszönhetően még nagyobb kényelmet nyújtanak, növelve a kezelő jólétét a hosszú munkanapokon. A mechanikus rugózásnál a fülke elöl két Silent-blokkon, hátul pedig rugós lengéscsillapítókon nyugszik.

 

Kategória: . Címke: .