Kérjen ajánlatot!

A Massey Ferguson bemutatja az MF 9S traktort,

a vadonatúj, könnyen kezelhető és kiemelkedő tudású vezérgépét

 

A Massey Ferguson, az AGCO (NYSE: AGCO) világmárkája örömmel jelenti be az új MF 9S széria piacra lépését. Az új vezérgép-családban hat típus található 285-425 lóerő teljesítmény között.  Mindegyik modell innovatív, Protect-U motor-és fülketér elválasztó felülettel rendelkezik, illetve a gépek több erőt, kényelmet, irányítást és okos automatizációt hoznak a mezőgazdaságba!

 

A tökéletes, sokoldalú felhasználásra tervezve az új, nagyteljesítményű MF 9S modellek mindegyike az elismert Dyna-VT fokozatmentes váltóval készül alapfelszereltségben, és számos vadonatúj funkciót kínál a termelékenység és a teljesítmény növelése érdekében.

MF 9S kiemelt előnyök

 

 • Erőteljes, nehéz univerzális traktorok széles választéka, hat új modellel, amelyek

maximális teljesítményt nyújtanak 285-től, egészen 425 lóerőig.

 • Egyedülálló MF Protect-U kialakítás, amely csökkenti a rezgéseket, javítja a kilátást és minimalizálja a vezetőfülke zajszintjét, mindössze 69 dBa-ra.
 • A legjobb kilátás az új, tágas 3,4 m³ légterű vezetőfülkéből, amelynek 6,6 m²-es üvegfelületét egy új rendszerű ablaktörlő tartja tisztán, amely 72%-ot fed le az üvegfelületből.
 • Nagyobb kényelem és csökkent kezelői megterhelés az új automatizációs lehetőségekkel, ideértve az MF AutoTurn, AutoHeadland, és TIM ISOBUS munkagép által történő traktorvezérlési rendszert.
 • A talajtaposás és üzemanyagfogyasztás csökkentésére a CTIS keréknyomás szabályzó rendszer alkalmas, ami mindegyik modellhez elérhető opcionálisan. Amennyiben erre nincs szükségünk rendkívül széles a kerekválaszték: akár 2,18 méter átmérőjű abroncsok is elérhetők a traktorokhoz (VF 750/70R44).
 • Nagyobb teljesítmény és alacsonyabb üzemeltetési költségek a gazdaságos 8,4 literes, hathengeres AGCO Power motorral, egyetlen turbóval, Stage V besorolással EGR szelep nélkül.
 • Növelt hatékonyság a könnyen használható, jól bevált Dyna-VT fokozatmentes sebességváltóval, amely alapfelszereltség.
 • Modern, komplex munkaeszközök is könnyedén kezelhetők a hatékony, nagy teljesítményű, terhelés-érzékelős hidraulikarendszerrel, amely akár 400 liter/perc olajáramot biztosít 1,850 motorfordulat/percen.
 • Nagyobb stabilitást és tapadást biztosít a 3,1 méteres tengelytáv, azonban megőrzi a sokoldalúságot a kiváló manőverezhetőséggel együtt, ugyanis a fordulási sugár mindössze 5,75 méter.
 • Maximális üzemeltetési rugalmasság az okosan variálható pótsúlyozással, ami páratlan teljesítmény-súly arányt biztosít. A legnagyobb menetkész tömeg akár 18,500 kg-ra növelhető.
 • Nagyobb biztonság még kiemelkedő mennyiségű tömeg, vontatmány vagy rakomány esetében is. A bruttó össztömeg – helyi piaci előírásoktól függően – akár 50 tonna is lehet.
 • Az MF By You egy új, gyári szolgáltatás, ami lehetőséget biztosít a tulajdonosoknak, hogy egyedi, saját elképzeléseikre formálják gépüket specifikációkkal és dizájnnal, és így növeljék a termelékenységet, kényelmet, teljesítményt és a megjelenést.

 

Kategória: . Címke: .