Kérjen ajánlatot!

991 High Speed iker-fóliaadagolós körbála-csomagoló

A McHale körbála-csomagoló termékcsaládját a mai gazdálkodók és bérvállalkozók igényeit szem előtt tartva tervezték. Ez a józan tervezési megközelítés biztosítja, hogy minden gép működése egyszerű és felhasználóbarát legyen.

A gazdálkodókra és a bérvállalkozókra világszerte nyomás nehezedik a költségek csökkentése és a termelés növelése miatt. Ennek elősegítése érdekében a McHale olyan funkciókra összpontosít, mint a szabadalmaztatott hidraulikus talajra támaszkodó bálalehelyező, a szabadalmaztatott nagy sebességű bálatovábbító, a szabadalmaztatott bálafordító, a hidraulikusan működtetett fóliavágó-tartó, a 750 mm-es fóliaadagolók és a magas minőségű alkatrészek.

Ezek a tulajdonságok hosszú élettartamot, megbízhatóságot és masszív gépet biztosítanak a legszívósabb termények, a legnehezebb bálák és a legdurvább talajviszonyok esetén is.

Áttekintés


A McHale 991 High-Speed meghatározza a hatékony és eredményes körbála-csomagolás ütemét a csomagolási idő csökkentésével a két fóliaadagolójával, a hidraulikusan működtetett fóliavágó-tartóval és a szabadalmaztatott bálalerakóval. A 991 High-Speed szorosan becsomagolt bálákat készít, lezárva és megőrizve a terményt, annak összes természetes nedvével együtt, így biztosítva a magasabb tápértéket. Az iker 750 mm-es alumínium fóliaadagolók egyenletes nyújtást biztosítanak, ami maximalizálja a fólia felhasználását. Az adagolóegységek két alumíniumgörgőből állnak, melyeket robusztus, acél fogaskerék kapcsol össze, különböző áttétellel. A 991 High Speed két adagolója eltolva vannak egymástól, így a két fóliaréteg egymásra átfedésbe kerül felhelyezésre.


Alapfelszereltség:

Expert vezérlőkonzol (automa üzemmód) Automata bálarakodás Fóliaszakadás érzékelők
Automatikus fóliavágó és -tartó Szabadalmaztatott bálalerakó 8 tekercs fólia (6+2) szállítására alkalmas
750 mm-es iker-fóliadagoló Gyorsan újratölthető fóliaadagoló

 

Cikkszám: 44445666321. Kategória: .