Kérjen ajánlatot!

991 BC bowden vezérlésű, vontatott körbála-csomagoló

A McHale körbála-csomagoló termékcsaládját a mai gazdálkodók és bérvállalkozók igényeit szem előtt tartva tervezték. Ez a józan tervezési megközelítés biztosítja, hogy minden gép működése egyszerű és felhasználóbarát legyen.

A gazdálkodókra és a bérvállalkozókra világszerte nyomás nehezedik a költségek csökkentése és a termelés növelése miatt. Ennek elősegítése érdekében a McHale olyan funkciókra összpontosít, mint a szabadalmaztatott hidraulikus talajra támaszkodó bálalehelyező, a szabadalmaztatott nagy sebességű bálatovábbító, a szabadalmaztatott bálafordító, a hidraulikusan működtetett fóliavágó-tartó, a 750 mm-es fóliaadagolók és a magas minőségű alkatrészek.

Ezek a tulajdonságok hosszú élettartamot, megbízhatóságot és masszív gépet biztosítanak a legszívósabb termények, a legnehezebb bálák és a legdurvább talajviszonyok esetén is.

Áttekintés


A McHale 991 BC körbálacsomagoló a 991 B termékcsalád belépő szintű gépe. A McHale 991 BC négy különálló kart használ az összes csomagolási funkció vezérlésére. Ezen a körbála-csomagolón a gépkezelő, bowden vezérlésű karokkal vezérelheti a következő funkciókat:

Bálaemelő kar Csomagolóasztal
Fóliavágó és -tartó Bálafordító

Alapfelszereltség:

4 karos vezérlés 750 mm-es fóliaadagoló Hidraulikus működésű fóliavágó és -tartó
7 tekercs fólia (6+1) szállítására alkalmas Bálatámasztó görgők 3.5 méteres bowdenek más hosszúság is elérhető
Szabadalmaztatott bálalehelyező Nyírócsavaros védelem Gyorsan újratölthető fóliaadagoló
Automatikus leállítás funkció A vezérlőkar 2 asztalforgatás után rögzül és az előre beállított fóliaréteg számnál megáll WIZARD vezérlőrendszer
Cikkszám: 44445666321. Kategória: .