Kérjen ajánlatot!

991 BE teljesen automata vontatott körbála-csomagoló

A McHale körbála-csomagoló termékcsaládját a mai gazdálkodók és bérvállalkozók igényeit szem előtt tartva tervezték. Ez a józan tervezési megközelítés biztosítja, hogy minden gép működése egyszerű és felhasználóbarát legyen.

A gazdálkodókra és a bérvállalkozókra világszerte nyomás nehezedik a költségek csökkentése és a termelés növelése miatt. Ennek elősegítése érdekében a McHale olyan funkciókra összpontosít, mint a szabadalmaztatott hidraulikus talajra támaszkodó bálalehelyező, a szabadalmaztatott nagy sebességű bálatovábbító, a szabadalmaztatott bálafordító, a hidraulikusan működtetett fóliavágó-tartó, a 750 mm-es fóliaadagolók és a magas minőségű alkatrészek.

Ezek a tulajdonságok hosszú élettartamot, megbízhatóságot és masszív gépet biztosítanak a legszívósabb termények, a legnehezebb bálák és a legdurvább talajviszonyok esetén is.

Áttekintés


A McHale 991 BE a 991 B termékcsalád csúcsmodellje, teljesen automata, elektronikus vezérlésű, egy fóliaadagolóval. A gép automatikus betöltési funkcióval rendelkezik, amely automatikusan betölti a bálát a csomagolóasztalra. A teljesen automatizált Expert elektronikus vezérlőkonzolon a kezelő 3 ciklus-lehetőség közül választhat:

Automatikus csomagolás (kézi rakodás és kiürítés) Automatikus rakodás és csomagolás (kézi kiürítés) Automatikus rakodás, csomagolás és kiürítés

Alapfelszereltség:

Expert vezérlőkonzol (teljesen automatikus ciklus) Automata bálarakodás Filmszakadás érzékelő
Automatikus fóliavágó és -tartó Szabadalmaztatott bálalerakó 7 tekercs film (6+1) szállítására alkalmas
750 mm-es gyorstöltésű fóliaadagoló Az opcionális távirányító használatakor statikus bálacsomagolási lehetőség
Cikkszám: 44445666321. Kategória: .