Kérjen ajánlatot!

991 BJS szervo joystick vezérlésű vontatott körbála-csomagoló

A McHale körbála-csomagoló termékcsaládját a mai gazdálkodók és bérvállalkozók igényeit szem előtt tartva tervezték. Ez a józan tervezési megközelítés biztosítja, hogy minden gép működése egyszerű és felhasználóbarát legyen.

A gazdálkodókra és a bérvállalkozókra világszerte nyomás nehezedik a költségek csökkentése és a termelés növelése miatt. Ennek elősegítése érdekében a McHale olyan funkciókra összpontosít, mint a szabadalmaztatott hidraulikus talajra támaszkodó bálalehelyező, a szabadalmaztatott nagy sebességű bálatovábbító, a szabadalmaztatott bálafordító, a hidraulikusan működtetett fóliavágó-tartó, a 750 mm-es fóliaadagolók és a magas minőségű alkatrészek.

Ezek a tulajdonságok hosszú élettartamot, megbízhatóságot és masszív gépet biztosítanak a legszívósabb termények, a legnehezebb bálák és a legdurvább talajviszonyok esetén is.

Áttekintés


A McHale 991 BJS egy szervo joystick vezérlésű gép, amely alacsony nyomású hidraulikát használ a funkciók közötti zökkenőmentes átmenet biztosítására. Ezt a rendszert gyakran kedvelik a felhasználók, mivel egy karral vezérelhető a gép összes funkciója. Az egyes csomagolási funkciókat joystick megfelelő irányba történő mozgatása vezérli. A joystickkal a következő funkciók vezérelhetők:

Bálaemelő kar Csomagolóasztal
Fóliavágó és -tartó Bálafordító

Joystick vezérlőrendszer

A 991 BJS szervoműködtetésű rendszere alacsony nyomású hidraulikát használ, amely hasonló érzetet nyújt, mint a teleszkópos rakodóknál használt joystick. A 991 BJS Wizzard vezérlőkonzolon a kezelő a következőket állíthatja be:

Az alkalmazandó fóliarétegek számának beállítása A bálacsomagoló asztal fordulatszámának beállítása és ellenőrzése Két bálaszám tárolása

Alapfelszereltség:


Egykaros szervo joystick vezérlés 750 mm-es filmadagoló Hidraulikus működésű fóliavágó és -tartó
7 tekercs fólia (6+1) szállítására alkalmas Bálatámasztó görgők 3.5 méteres bowdenek (más hosszúság is elérhető)
Szabadalmaztatott bálalerakó Nyírócsavaros védelem Gyorsan újratölthető fóliaadagoló
Cikkszám: 44445666321. Kategória: .