Kérjen ajánlatot!

991 LBER egy-fóliaadagolós függesztett körbála-csomagoló

A McHale körbála-csomagoló termékcsaládját a mai gazdálkodók és bérvállalkozók igényeit szem előtt tartva tervezték. Ez a józan tervezési megközelítés biztosítja, hogy minden gép működése egyszerű és felhasználóbarát legyen.

A gazdálkodókra és a bérvállalkozókra világszerte nyomás nehezedik a költségek csökkentése és a termelés növelése miatt. Ennek elősegítése érdekében a McHale olyan funkciókra összpontosít, mint a szabadalmaztatott hidraulikus talajra támaszkodó bálalehelyező, a szabadalmaztatott nagy sebességű bálatovábbító, a szabadalmaztatott bálafordító, a hidraulikusan működtetett fóliavágó-tartó, a 750 mm-es fóliaadagolók és a magas minőségű alkatrészek.

Ezek a tulajdonságok hosszú élettartamot, megbízhatóságot és masszív gépet biztosítanak a legszívósabb termények, a legnehezebb bálák és a legdurvább talajviszonyok esetén is.

Áttekintés


A McHale 991 L sorozatú függesztett körbála-csomagolók az első választás azon gazdálkodók és bérvállalkozók számára, akik a bálákat a végső tárolási helyükön szeretnék becsomagolni. A 991 L sorozat a már bizonyított és jól bevált technológia tökéletes ötvözetét kínálja masszív felépítéssel és a megbízható teljesítménnyel. Három modell található a 991-es függesztett bálacsomagoló sorozatban.

A 991 LBER egy vezérlőpulton keresztül vezérelhető teljesen automata gép. A gépkezelő a 991 LBER vezérlőkonzolján keresztül tudja módosítani a körbála-csomagoló beállításait, illetve tudja beállítani a kívánt számú fóliaréteget. Ha automata üzemmódban dolgozik, akkor egy gomb megnyomásával a teljes ciklus az elejétől a végéig elvégezhető. A csomagoló az előre beállított számú réteg fóliát felhelyezi, majd automatikusan megáll és lebillenti a bálát.


Alapfelszereltségek

750 mm-es alumínium fóliaadagoló Egyenletes fólianyújtás, amely maximalizálja a fólia felhasználását Gyorsan újratölthető fóliaadagoló
Hidraulikus működésű fóliavágó és -tartó A gép 50%-os átfedéssel garantálja az egyenletes fóliazárást A csomagolóasztal négy nagy teherbírású végtelenített hevederből áll, amelyek biztosítják a bálák folyamatos és egyenletes forgását
Cikkszám: 44445666321. Kategória: .