Kérjen ajánlatot!

Szögletesbála-csomagoló – McHale 995 TSR – Vontatott, egy fóliaadagolós, teljesen automata, távirányítású, szögletesbála-csomagoló

A McHale 995 TSR vontatott, egy fóliaadagolós, teljesen automata, távirányítású, szögletesbála-csomagológép egy praktikus és sokoldalú megoldás szögletesbálák csomagolásához.  A 995 TSR modellben ötvöződő McHale tervezés közös szelleme, a minőségi komponensek és a precíz műszaki kivitelezés igazán jó választást eredményez mindazon a gazdálkodóknak, akik nagy teljesítményt és folyamatos működést akarnak.

A 995TSR szögletesbála-csomagoló bálaforgató hengerei egyenletes bálaforgatást és hatékony fóliázást biztosítanak. A 995TSR szögletesbála-csomagoló sokoldalúságát bizonyítja, hogy egy egyszerű átállítással körbálák csomagolására is használható. Mint az összes McHale bálacsomagoló, a 995TSR modellek is kiváló minőségű, szorosan fóliázott bálákat készítenek, ezáltal megőrizhetők a takarmány természetes nedvei, nagyobb tápértékű végtermék és környezetbarát eljárás mellett.

A 995TSR szögletesbála-csomagoló lehetőséget ad arra, hogy az alváz elejére felhelyezhető legyen egy hidraulika erőforrás a szállításhoz és üzemeltetéshez. A 995TSR tartalmazza a vonórudat és a szállítókerekeket. A 995TSR szögletesbála-csomagoló egy távvezérlésű bálacsomagoló, amely a távirányító segítségével a rakodóból is üzemeltethető, így egy ember láthatja el a csomagolás és a bálák rakodásának műveletét.

 

Asztal forgási seb. max. 30 fordulat/perc
Szállítási hossz 3.1m
Szállítási szélesség 1.73m
Túlterhelés elleni védelem Nyírócsavaros/csapos
Zsírzási pontok 15
Magasság (hengerek tetejéig) 0.97m
Teljes magasság 1.97m
Min. hidr.olaj. szüks. l/perc 18 l/perc 150 bar
Max. bála súly 1000 kg
Önsúly 1100 kg

 

Cikkszám: 44445666321. Kategória: .