Kérjen ajánlatot!

3-pont függesztésű bálabontó-kiosztó

A McHale C430 egy hárompont függesztésű gép, azok a felhasználók számára, akiknek zárt, szűk helyeken kell etetniük és almozniuk.

Áttekintés


A McHale C430 rövid és kompakt karosszéria kialakításával, könnyebben manőverezhető a szűk járatokban, különösen egyajtós épületekben. A C430 két darab, 125 cm-es széna vagy szalma; vagy egy darab szenázs körbála szállítására és kiosztására képes.

2.2 m³
Rakodási térfogat
1.3 m
Behordószalag hossz
1 x 1.25 m /4ft
Körbála

Két sebességű hajtómű


A McHale C460 bálabontó-kiosztó lelke a két sebességfokozatú hajtóműjében rejlik, amellyel a gépkezelő könnyedén beállíthatja a kívánt sebességet 280 ford/perc fordulatra szenázs vagy széna etetéséhez, vagy 540 ford/perc fordulatra szalma almozáshoz történő kifújásához.

Etetés


A McHale C4 sorozat gépei ideálisak szenázs és széna kiosztására, a két sebességfokozatú hajtómű lehetővé teszi a szenázs és a széna pontos kifújását a kívánt helyre. A behordószalag sebessége fokozatosan szabályozható, az anyag tömörségétől és állagától függően.

Almozás


A McHale C4 bálabontókkal az alomanyag gyorsan és hatékonyan kifújható egy vastag, de egyben laza szalmaágyat képezve. A nehezen elérhető helyek is könnyedén bealmozhatók a McHale C4 gépek kifúvótornyának 300 fokban történő elfordításával. A szalma akár 18 m-re is elfújható.

Alapfelszereltségek

Két sebességfokozatú hajtómű a különböző terményekhez 300° – 3 tagú kifúvótorony Joystickos kiosztó vezérlés
Külső rakodás-vezérlés Független rotor meghajtás, hidraulikus aktiválással Átgondolt karosszéria kialakítás

A McHale C4 termékcsalád összes gépe különböző méretű szögletesbálák és ömlesztett szilázs kiosztására is alkalmas.

Cikkszám: 44445666321-6-1-1-1-1. Kategória: .