Kérjen ajánlatot!

C460 – vontatott bálabontó-kiosztó

A McHale C460 a C4 termékcsalád zászlóshajója, masszív jellemzőinek, könnyű manőverezhetőségének és nagy teljesítményének köszönhetően kis- és nagyüzemekben egyaránt használható.

Áttekintés


A McHale C460 vontatott gép két darab, 125 cm átmérőjű széna, szalma vagy szenázs körbála szállítására és kiosztására alkalmas. A McHale C460 az ideális választás azoknak a gazdáknak, akik az istállókat szalmával akarják bealmozni és széna- vagy szenázsbálákat kívánnak kiosztani.

3.65 m³
Rakodási Térfogat
1.7 m
Szállítószalag hossz
2 x 1.25 m / 4ft
Körbála

Két sebességű hajtómű


A McHale C460 bálabontó-kiosztó lelke a két sebességfokozatú hajtóműjében rejlik, amellyel a gépkezelő könnyedén beállíthatja a kívánt sebességet 280 ford/perc fordulatra szenázs vagy széna etetéséhez, vagy 540 ford/perc fordulatra szalma almozáshoz történő kifújásához.

Etetés


A McHale C4 sorozat gépei ideálisak szenázs és széna kiosztására, a két sebességfokozatú hajtómű lehetővé teszi a szenázs és a széna pontos kifújását a kívánt helyre. A behordószalag sebessége fokozatosan szabályozható, az anyag tömörségétől és állagától függően.

Almozás


A McHale C4 bálabontókkal az alomanyag gyorsan és hatékonyan kifújható egy vastag, de egyben laza szalmaágyat képezve. A nehezen elérhető helyek is könnyedén bealmozhatók a McHale C4 gépek kifúvótornyának 300 fokban történő elfordításával. A szalma akár 18 m-re is elfújható.

Alapfelszereltségek

Két sebességfokozatú hajtómű a különböző terményekhez 300° – 3 tagú kifúvótorony Joystickos kiosztó vezérlés
Külső rakodás-irányítás Független rotor meghajtás, hidraulikus aktiválással Átgondolt karosszéria kialakítás

A McHale C4 termékcsalád összes gépe különböző méretű szögletesbálák és ömlesztett szilázs kiosztására is alkalmas.

Cikkszám: 44445666321-6-1-1-1-1-1. Kategória: .