Kérjen ajánlatot!

F5400 – Fixkamrás körbálázó szeletelő nélkül

Az elmúlt évtizedben a McHale bálázók több mint 5 kontinensen működtek a világ legnehezebb körülményei között. A McHale bálázók hírnevet szereztek a nagy teljesítményükről, a kiváló megbízhatóságukról, a kényelmes kezelésükről és a magas újraérékesítési értékükről.

Az F5000 termékcsalád bálázói új szintre emelik a bálázást az olyan tulajdonságokkal, mint a progresszív zsírzás és olajzás, a leengedhető eltömődésgátló rendszer, melyek a kiváló minőségű alkotórészekkel párosulva biztosítják a hosszú élettartamot, a megbízhatóságot, olyan gépet eredményezve, amely elég strapabíró ahhoz, hogy megbirkózzon a legerősebb szálú terményekkel is bármilyen körülmények között.

Áttekintés


A McHale F5400 egy félautomata, szeletelő nélküli, fixkamrás bálázó, amely csillag alakú adagolórotorral van felszerelve, mely gyorsan és hatékonyan juttatja a terményt a rendfelszedőből a bálakamrába, maximalizálva a bálázó teljesítményét és átbocsátóképességét. A gépen a zsírzáshoz központi zsírozóblokkok találhatóak, míg az olajzás egy folyamatos olajzórendszeren keresztül történik. Az F5400 egy Wizzard vezérlődobozzal van ellátva. A gép alapfelszereltségként 13.5/7.5/430.9 méretű kerekekkel van felszerelve.


Alapfelszereltség:

2.1m rendfelszedő Drop Floor eltömődésgátló 18 görgős bálakamra
50 mm-es bálakamra csapágyak* 1¼” lánc a bálakamrán Központosított zsírzótömbök (Hajtás oldal)
Zsírzószemek (Nem hajtott oldal)
Folyamatos olajzórendszer Wizzard vezérlődoboz 380/55 -17 kerékméret
Heavy-Duty adagolórotor Nagy teljesítményű Vario Stretch hálókötöző Bálakigurító

 

 

 

Cikkszám: 44445666321. Kategória: .