Kérjen ajánlatot!

A McHale F5400 egy szeletelő nélküli bálázó. Ezekben a McHale F5400 szeletelő nélküli bálázókban egy csillag alakú fülekkel ellátott adagoló rotor továbbítja a rendfelszedő által felszedett anyagot a bálakamra részére. Ez a hatékony és gyors adagolás növeli a bálázó teljesítményét és kibocsátását.

Az F5400 bálázókon alapfelszereltség az ún. Drop Floor eltömődésgátló rendszer, az 50 mm átmérőjű csapágyak a bálakamrán, a robosztus, strapabíró meghajtóláncok és a folyamatos automatikus olajzó rendszer.

-A McHale F5400 szeletelő nélküli körbálázókon a hajtómű bal oldala hajtja meg a bálakamra tömörítő-hengereit, miközben a felszedő és a továbbító rotor a hajtómű jobb oldaláról kapja a meghajtást. Ez a rendszer közvetlen és rövid hajtásláncot és optimális teljesítmény elosztást biztos

-Az F5400-es bálázókon a 2.1 méteres munkaszélességű tűzihorganyzott lehúzóívekkel ellátott rendfelszedő még a legrövidebb termény felszedésére is alkalmas. A pontos felszedő magasság követése rugóterhelésű hidraulikus emelőrendszerrel történik. Az F5400 körbálázók alapfelszereltsége a gumi támasztókerék, amelyek talajérintkezési pontja egy vonalba esik a felszedő ujjak vonalával, tökéletesen vezetve a rendfelszedőt egyenetlen talajkörülmények között is.

-Az F5400 modelleken a rendfelszedő mögött egy csillag alakú rotor található, ez biztosítja a nagy mennyiségű terményáramot a bálakamra részére. Ahogy a termény a rotorhoz ér, a forgó fülek továbbítják a bálakamrába. A rotoron található fülek biztosítják a nagy teljesítményt, miközben a csillag kialakítás csökkenti a terhelési csúcsokat a vastag rendeknél.

-A McHale F5400 bálázók a maximális teljesítményre lettek tervezve, mivel a bálázás körülményei nem mindig ideálisak, egyenetlen rendek jelenhetnek meg, melyek eltömődéshez vezethetnek. A főhajtó lánc csúszó kuplunggal van védve a TLT-n.

-A hengervégek nagy teljesítményű öntisztító tömítésekkel vannak felszerelve. A tömítések kenőzsírral védik a csapágyakat körbe attól, hogy a termény beszennyezze őket.

-Az F5400 bálázó fő hajtó láncai folyamatosan kapnak olajzást. A tömörítő hengerek láncai, a rotor meghajtó lánc, a rendfelszedő hajtó láncok és a rendfelszedő vezérlőpályája folyamatosan olajat kap az olajzó rendszerről, mely állandó hajtást kap a főhajtóműről.

-Az F5400 gépek kezelőegysége a traktorkabinba helyezhető, ez biztosít hatékony kapcsolatot a gépkezelő és a bálázó gép között.

-A McHale F5400 gépek nagy teherbírású meghajtó láncokkal és lánckerekekkel vannak szerelve, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak.

  • a hajtás oldali láncok 1-1/4″ (20B)
  • a rotor lánc 1″ duplex (16B-2)
  • a rendfelszedő láncai 3/4″ (60H)

 -A nagy teljesítményű kötözőrendszer az F5000 sorozathoz lett megtervezve és kifejlesztve.A háló minőségétől függően, a háló feszítése egyszerűen beállítható a gép jobb oldalán található variátor-tárcsa és a mellette lévő táblázat segítségével. Ez a hálókötöző rendkívül megbízható kötözést tesz lehetővé.

-A hálótekercs cseréje egyszerűen és gyorsan elvégezhető az F5000 bálázókon. A gépkezelő csak leoldja a pót-hálótekercs rögzítő hevederét, majd a tároló pozícióból egyszerűen cask átgurítja a hálótekercset a hálókötöző hálótartójába. A pót-hálótekercs a gép elején tárolható.

Standard kerék 340/75-17
Hajtás védelem nyomatékhatároló
Kötözőrendszer hálókötözés
Eltömődés gátló rendszer leengedhető késtartó
Súly 3260 kg
Munkaszélesség 2.1m
Olajzás automatikus
Min. teljesítmény igény 55kW (73LE)
Magasság 2.45m
TLT igény 540 ford/perc
Szélesség 2.55m
Zsírzás manuális
Bálaméret 1.23 x 1.25m
Opcionális kerék 500/50-17
Bálakamra adagolás csillag alakú rotor
Tömörítőhengerek száma 18
Hossz 4.05m

 

 

 

Cikkszám: 44445666321. Kategória: .