Kérjen ajánlatot!

 

Fixkamrás körbálázók – McHale F5500 – a megbízható körbálázó

Miként az összes McHale gép, a McHale F5500 fixkamrás bálázók is a mezőgazdasági bérvállalkozók és gazdálkodók mai igényéhez mérten lettek kialakítva. Ez a közös érdek vezetett ahhoz, hogy egy egyszerűen üzemeltethető és felhasználóbarát gépet sikerült megalkotni. Olyan tulajdonságokkal, mint a progresszív automata zsírzás és olajzás, drop floor eltömődésgátló rendszer.

Ezek a magas felszereltségi kivitelekkel kombinálva, hosszú élettartamot, megbízhatóságot és egy olyan gépet biztosít, amely a legszívósabb terményeket és a talajkörülményeket is kezelni tudja

Sajátosságok

Az F5500 körbálázó alapfelszereltségei :

  • 2.1 méteres rendfelszedő
  • Drop Floor eltömődésgátló rendszer
  • 15 késes aprítószerkezet
  • Strapabíró tömörítőhengerek, speciális kialakítású tömítőrendszerrel
  • Magas minőségű láncok és csapágyak
  • Progresszív zsírzás és olajzás
  • Felhasználóbarát elektronika

Az F5500 körbálázó egy olyan gép, amely felszereltségével elég erős ahhoz, hogy a legszívósabb terményeket és a talajkörülményeket is kezelni tudja.

 -A McHale F5500 körbálázókon a hajtómű bal oldala hajtja meg a bálakamra tömörítő-hengereit, miközben a felszedő és szeletelő egység a hajtómű jobb oldaláról kapja a meghajtást. Ez a rendszer közvetlen és rövid hajtásláncot és optimális teljesítmény elosztást biztosít.
-Az F5500-es bálázókon a 2.1 méteres munkaszélességű tűzihorganyzott lehúzóívekkel ellátott rendfelszedő még a legrövidebb termény felszedésére is alkalmas. A pontos felszedő magasság követése rugóterhelésű hidraulikus emelőrendszerrel történik. Az F5500 körbálázók alapfelszereltsége a gumi támasztókerék, amelyek talajérintkezési pontja egy vonalba esik a felszedő ujjak vonalával, tökéletesen vezetve a rendfelszedőt egyenetlen talajkörülmények között is.
-A McHale F5500 bálázó szeletelő egységének kései a traktorkabinból ki- és bekapcsolhatóak. Amikor a kések be vannak kapcsolva, akkor azok benyúlnak a rotorlapok közé, állandó vágás minőséget garantálva ezzel. A kések hidraulikus védelemmel ellátottak azért, hogy ha idegen tárgy kerül a szeletelő egységbe, a kések kitérhetnek az útjából.
-A McHale F5500 bálázók a maximális teljesítményre lettek tervezve, mivel a bálázás körülményei nem mindig ideálisak, egyenetlen rendek jelenhetnek meg, melyek eltömődéshez vezethetnek. A főhajtó lánc, csúszó kuplunggal van védve a TLT-én.
-A McHale F5500 bálázók 1.23 x 1.25 méter méretű bálákat készítenek. Az F5500 bálázó bálakamrájában 18 darab strapabíró tömörítő henger van.
-Az F5500 bálázók tömörítő hengerei 50mm-es csapágyakkal vannak szerelve a hajtott és nem hajtott oldalon egyaránt. A hajtás oldali csapágyak egyes helyeken, ahol nagyobb terhelést viselnek, kétsoros hordógörgős kivitelűek.

-Egy progresszív zsírzó rendszer keni a csapágyakat.

  • Minden egyes bála kiürítésekor zsír jut a megfelelő progresszív zsírzó tömbre.

-Az F5500 gépek kezelőegysége a traktorkabinba helyezhető, ez biztosít hatékony kapcsolatot a gépkezelő és a bálázó gép között.

-A nagy teljesítményű kötözőrendszer az F5000 sorozathoz lett megtervezve és kifejlesztve.
-A hálótekercs cseréje egyszerűen és gyorsan elvégezhető az F5000 bálázókon. A gépkezelő csak leoldja a pót-hálótekercs rögzítő hevederét, majd a tároló pozícióból egyszerűen csak átgurítja a hálótekercset a hálókötöző hálótartójába. A pót-hálótekercs a gép elején tárolható.

 

Cikkszám: 44445666321. Kategória: .