Kérjen ajánlatot!

F5600 Plus – nagy teljesítményű bálázó fóliakötözővel

Az elmúlt évtizedben a McHale bálázók több mint 5 kontinensen működtek a világ legnehezebb körülményei között. A McHale bálázók hírnevet szereztek a nagy teljesítményükről, a kiváló megbízhatóságukról, a kényelmes kezelésükről és a magas újraérékesítési értékükről.

Az F5000 termékcsalád bálázói új szintre emelik a bálázást az olyan tulajdonságokkal, mint a progresszív zsírzás és olajzás, a leengedhető eltömődésgátló rendszer, melyek a kiváló minőségű alkotórészekkel párosulva biztosítják a hosszú élettartamot, a megbízhatóságot, olyan gépet eredményezve, amely elég strapabíró ahhoz, hogy megbirkózzon a legerősebb szálú terményekkel is bármilyen körülmények között.

Áttekintés


A McHale F5600 PLUS szervo működtetésű terhelésérzékelő vezérlőszeleppel van felszerelve, amely teljesen automatikussá teszi a bálázási folyamatot. A gép 25 késes aprítóegységgel és fóliakötöző-rendszerrel is fel van szerelve.

Az F5600 Plus teljesen automata körbálázó alapfelszereltségként rendelkezik az F5600 körbálázó összes magas műszaki jellemzőjével, de emellett a következő sajátságokkal is rendelkezik;

  • Nagy teljesítményű fólia-kötözőrendszer
  • Expert Plus vezérlőkonzol nagy grafikus kijelzővel
  • Automatikus kamraajtó működtetés
  • Késnyomás kijelző
  • Késpozíció érzékelő
  • Terhelésérzékelő szelep

Fóliakötözés

A bála palástjára fóliát felhelyező koncepciót „fóliakötési technológiának” nevezik. A bála palástjára felhelyezett fólia a bála legnagyobb felületén egy további fóliaréteget képez, miközben a bálát is összefogja. A bála palástjára felvitt fólia körülbelül 20 %-ban nyújtható, ami magasabb arány, mint amit a hálókötözéssel lehet elérni.

Ez a bála palástján lévő további fóliaréteg jobb minőségű szenázst biztosít, mivel a fólia jobban nyújtható, mint a háló. Ezzel több levegő kerül kiszorításra, mint a kötözőháló esetén, ezáltal jobb szenázs minőség érhető el

A bála összefogására szolgáló fólia használata megkönnyíti az újrahasznosítást, mivel a gazdálkodónak csak egyféle hulladékot kell újrahasznosítania, így elkerülheti a háló és a csomagolófólia szétválasztásának kellemetlen és időigényes munkáját.

A fóliakötözés előnyei

A fóliakötöző csomagolórétegként is működik
A bála összetartása a bálapalástra helyezett fólia egyben a csomagolási folyamat részét is képezi. Ez hozzáadott értéként jelenik meg mivel több fólia kerül a bála legnagyobb felületére.

fóliakötöző jobb formájú bálákat eredményez
A bála palástjára felvitt fóliafilm körülbelül 20%-ig nyújtható. A nyújtási arány nagyobb, mint ami a hálós vagy zsineges kötözéssel elérhető, ennek eredményeként a bebálázott anyag feszesebb marad, ami jobb bálaformát eredményez.

fóliakötözés jobb minőségű szenázst biztosít
Mivel a fólia a bála palástjára történő felhelyezés közben feszítve van, így több levegő kerül kiszorításra, mint a kötözőháló esetén, ezáltal jobb szenázs minőség érhető el.

fóliakötözés megkönnyíti az újrahasznosítást
Mivel a bálakamrában a bála megkötésére és a bála becsomagolására is fóliát használnak, a gazdálkodónál a bála felhasználásakor egyfajta hulladék keletkezik. Ez csökkenti a bála felbontásához szükséges időt, és kiküszöböli az újrahasznosítás során, a zsineg vagy háló és a csomagolófólia szétválasztásával járó kellemetlen és időigényes munkafolyamatot.


Alapfelszereltségek

2.1m rendfelszedő 25 késes Heavy Duty adagolórotor Drop Floor eltömődésgátló
50 mm-es bálakamra csapágyak* 1¼” lánc a bálakamrán Automatikus progresszív zsírzórendszer
Folyamatos olajzórendszer Expert Plus vezérlőkonzol 500/50-22.5 gumiabroncsok
18 görgős bálakamra Fólia vagy hálós kötözés Kamera a fóliakötözés felügyeletére
Cikkszám: 44445666321-5. Kategória: .