Kérjen ajánlatot!

 

A McHale F5000 fixkamrás körbálázó sorozat csúcs gépe, a McHale F5600 teljesen automata körbálázó, ez a legmagasabb felszereltségű modell a McHale F5000 sorozatban. A McHale F5600 modellek szervo vezérlésű terhelésérzékelő szeleppel és Expert Plus kezelő egységgel vannak ellátva, így teljesen automata bálakészítés valósítható meg.

 

Amikor a körbála elkészül, a hálókötözés automatikusan végbemegy, ezután a bálakamra ajtó automatikusan kinyílik és kiengedi az elkészült nagy tömörségű bálát, majd a kamraajtó automatikusan bezáródik és felépül a présnyomás.

Az F5600 teljesen automata körbálázó tartalmazza a magas felszereltségű F5500 bálázó tulajdonságait és ezeken felül még a következőeket:

  • Expert Plus kezelőpult nagy grafikus kijelzővel
  • Nagy teljesítményű 25 késes rotort
  • Automatikus kamraajtó üzemeltetést
  • Drop Floor eltömődésgátló rendszert
  • Bálakigurító
  • Kötöző hálóréteg beállítását a kabinból
  • Bálatömörség beállítása a kabinból
 -A McHale F5600 teljesen automata körbálázókon a hajtómű bal oldala hajtja meg a bálakamra tömörítő-hengereit, miközben a felszedő és szeletelő egység a hajtómű jobb oldaláról kapja a meghajtást. Ez a rendszer közvetlen és rövid hajtásláncot és optimális teljesítmény elosztást biztosít.
-Az F5600-es bálázókon a 2.1 méteres munkaszélességű tűzihorganyzott lehúzóívekkel ellátott rendfelszedő még a legrövidebb termény felszedésére is alkalmas. A pontos felszedő magasság követése rugóterhelésű hidraulikus emelőrendszerrel történik. Az F5600 körbálázók alapfelszereltsége a gumi támasztókerék, amelyek talajérintkezési pontja egy vonalba esik a felszedő ujjak vonalával, tökéletesen vezetve a rendfelszedőt egyenetlen talajkörülmények között is.
-A McHale F5600 körbálázók nagyteljesítményű 25 késes szeletelő egységgel vannak ellátva. Ahogy a termény a spirál rotorhoz ér, a dupla forgó fülek továbbítják a terményt a szeletelő egységhez. A rotoron található dupla fülek biztosítják a nagy teljesítményt, miközben a spirális kialakítás csökkenti a terhelési csúcsokat a vastag rendeknél.
-A McHale F5600 bálázók a maximális teljesítményre lettek tervezve, mivel a bálázás körülményei nem mindig ideálisak, egyenetlen rendek jelenhetnek meg, melyek eltömődéshez vezethetnek. A főhajtó lánc csúszó kuplunggal van védve a TLT-n.
-A McHale F5600 bálázók 1.23 x 1.25 méter méretű bálákat készítenek. Az F5600 bálázó bálakamrájában 18 darab strapabíró tömörítőhenger van. Az F5600 bálázók tömörítőhengerei 50mm-es csapágyakkal vannak szerelve a hajtott és nem hajtott oldalon egyaránt. A hajtás oldali csapágyak egyes helyeken, ahol nagyobb terhelést viselnek, kétsoros hordógörgős kivitelűek.

-Egy progresszív zsírzó rendszer keni a csapágyakat.

  • Minden egyes bála kiürítésekor zsír jut a megfelelő progresszív zsírzó tömbre.

-Amikor az F5600 bálakamrájában a bála bekötözésre került, akkor a bálakamra ajtó automatikusan kinyílik, szabad utat adva így a bála kiürítéséhez. Miután a bála túlhalad a bálakigurítón, a kamraajtó automatikusan becsukódik és folytatható a bálázás.

-A McHale F5600 teljesen automata körbálázók bálakigurítóján egy szenzor található, annak biztosítása érdekében, hogy bálakamra ajtó ne csukódjon be, még mielőtt a bála kigurult volna.
-A McHale F5600 bálázók vezérlése egy nagy grafikus kijelzővel ellátott ún. Expert Plus kezelőpult segítségével történik. Ezen a kezelőpulton a gépkezelő grafikusan követheti végig a bálázás műveletét.
-A nagy teljesítményű kötözőrendszer az F5000 sorozathoz lett megtervezve és kifejlesztve.
-A hálótekercs cseréje egyszerűen és gyorsan elvégezhető az F5000 bálázókon. A gépkezelő csak leoldja a pót-hálótekercs rögzítő hevederét, majd a tároló pozícióból egyszerűen cask átgurítja a hálótekercset a hálókötöző hálótartójába. A pót-hálótekercs a gép elején tárolható.

 

Cikkszám: 44445666321. Kategória: .