Kérjen ajánlatot!

Fusion 4 – Kombinált bálázó-csomagoló

A LEGJOBB KOMBINÁLT BÁLÁZÓ-CSOMAGOLÓ TERMÉKCSALÁD

Az új McHale Fusion 4 termékcsalád kifejlesztésekor a kezelői kényelem és a gép teljesítménye volt a fő hangsúly, megőrizve a mára már népszerű egyszerűséget és megbízhatóságot.

Mérnökcsapatunk maximalizálta a gép kapacitását és teljesítményét, növelve a bálatömörséget, csökkentve a karbantartási időközöket, annak érdekében, hogy a Fusion 4 sorozat minden bálázási és csomagolási elvárást felülmúljon.

Ezek a kényelmi szintek olyan bevált funkciókkal párosultak, mint a szabadalmaztatott bálatovábbító rendszer és a függőleges csomagológyűrű, így a McHale Fusion 4 sorozat tartósságot, megbízhatóságot és nagy teljesítményt kínál a végfelhasználónak.

Áttekintés


A McHale Fusion 4 egy robusztus, teljesen automatikus, kombinált bálázó-csomagoló, amely világszerte elismert az egyedülálló szabadalmaztatott bálaátadásról, a függőleges csomagológyűrűről és a nagy teljesítményről.

A gépet 25 késes aprítóegységgel, automatikus progresszív zsírzórendszerrel és szervo működtetésű terhelésérzékelő vezérlőszeleppel szerelték fel, amely az Expert Plus vezérlőpultal kombinálva teljesen automatikussá teszi a bálázási és csomagolási folyamatot. A gép alapfelszereltségként 560/60-22.5 méretű gumiabroncsokkal van felszerelve.

Szabadalmaztatott bálaátadás


Amikor a kötözési folyamat befejeződött, a bálakamra vízszintesen szétnyílik. A bálakamra felső része felfelé mozdul, a bálakamra alsó része egyidejűleg felfelé és kifelé billen, így juttatva a bálát a csomagolóhoz.

Függőleges csomagológyűrű


A függőleges csomagológyűrűn két 750 mm-es fóliaadagoló található, melyek ideális munkakörülmények között 4 fóliaréteget kb. 18 másodperc alatt, 6 réteg fóliát pedig kb. 24 másodperc alatt helyeznek fel. Ideális üzemi körülmények között ez azt jelenti, hogy a csomagoló mindig a következő bálára vár.

Alapfelszereltségek

2.1m Profi-Flo rendfelszedő 25 késes Heavy Duty adagolórotor Drop Floor eltömődésgátló
50 és 55 mm-es bálakamra csapágyak* 1¼” lánc a bálakamrán Automatikus progresszív zsírzórendszer
Automatikus olajzórendszer Expert Plus vezérlőkonzol (nagy grafikus kijelző) 560/60-22.5 gumiabroncsok
18 görgős bálakamra 4 rudas feszítésű hálókötöző Függőleges csomagológyűrű fóliaszakadás érzékelőkkel

 

Cikkszám: 44445666321-4-1-1-1-1-1-1. Kategóriák: , .