Kérjen ajánlatot!

Fusion Vario változó kamrás integrált bálázó csomagológép

A McHale változtatható kamrás bálázókínálatát V6, V8 és Fusion Vario gépek alkotják. A termékcsalád 5 modellből áll;

  • V6740 – Nem bálázó bálázógép
  • V6750 – Chopper bálázó
  • V8940 – Nagy kapacitású, nem bálázó bálázógép
  • V8950 – Nagy kapacitású aprítógépes bálázógép
  • Fusion Vario – Integrált bálázó csomagológép

Újszerű ötleteket kínálva, egyben lehetővé téve azt, hogy észszerű munkával több teljesítményt érhető el, a McHale név a robusztus és megbízható gépek gyártásának szinonimájává vált, így a McHale a professzionális felhasználók elsőrangú választása.

Áttekintés


A McHale Fusion Vario egy teljesen automatikus, változó kamrás, integrált bálázócsomagoló, amely egy nagy teljesítményű bálázóból és egy függőleges csomagológyűrűből áll. A gép két egyedülálló szabadalom előnyeit élvezi: szabadalmaztatott bálaátrakó rendszer és szabadalmaztatott függőleges csomagológyűrű.

A Fusion Vario képes 0,6 m és 1,68 m (2′ – 5′ 6 „ ) közötti széna- és szalmabálák készítésére is, de széna vagy szilázs esetében 1 m és 1,45 m (3′ 3 ” – 4′ 8 „) közötti bálákat készít, hogy lehetővé tegye a csomagolást.

A Fusion Vario előnyei


EGY GÉP

A Fusion Vario rugalmasságot biztosít a kezelő számára a különböző méretű bálák előállításához anélkül, hogy a nap folyamán vissza kellene térnie a telepre, hogy a különböző típusú termények bálázásához gépet váltson. Mivel ez egy integrált bálázócsomagoló, csak egy kezelőre és traktorra van szükség a bálázási és csomagolási feladat elvégzéséhez, ami a munkaerőköltségek csökkenéséhez vezet.

CSÖKKENTETT TERMÉSVESZTESÉG

A McHale Fusion Vario egyetlen szalagja csökkenti a terményveszteséget a több szalaggal való összehasonlításhoz képest. ami különösen előnyös a rövidre vágott növények, például lucerna bálázásakor.

CSAK BÁLA PROGRAM

Széna vagy szalma bálázásakor a kezelőnek lehetősége van arra, hogy a bálákat két párban hordozza és helyezze el a könnyű begyűjtés érdekében.

Alapfelszereltség:

2.1m rendfelszedő Görgős terményterelő iTouch vezérlőrendszer
Beépített kamerarendszer Drop Floor eltömődésgátló Dupla meghajtású, változtatható bálakamra
15 késes aprító egység nagy teherbírású rotorral Egyszalagos bálakamra végtelenített szalaggal Bálaalak-jelzők
Szabadalmaztatott bálaátvitel nagyobb teljesítményt biztosít Nagy sebességű függőleges tekercselőgyűrű Teljesen automatikus működés
3 db végtelenített heveder

Egyheveder (opcionális)

Mechanikus kamraajtózár Drop Floor szenzor

Termékismertető PDF letöltése

Cikkszám: 44445666321-4-1-1-1-1-1-1-1-1-1. Kategóriák: , .