Kérjen ajánlatot!

McHale Pro Glide F3100 frontkasza

A McHale bálázók évente több mint 75 millió bála takarmányt állítanak elő a gazdálkodók és a vállalkozók számára. A takarmány tápértékének maximalizálása érdekében fontos, hogy a szálastakarmány akkor kerüljön levágásra, amikor annak beltartalmi értékei a legmagasabbak. A fűkasza tisztán hagyja a tarlót és szennyeződésmentes minőségi takarmányt készít.

Áttekintés


A McHale Pro Glide F3100 szársértős frontkasza felfüggesztése lehetővé teszi, hogy a kaszatest a traktor csatlakozószerkezetétől függetlenül mozogjon.

A McHale szabadalmaztatott rugós felfüggesztése biztosítja, hogy a kaszagerendely talajra gyakorolt nyomása állandó legyen. Az 500 mm-es függőleges mozgási tartományon túl, továbbá a kaszagerendely szöge automatikusan alkalmazkodik a talajviszonyok változásaihoz.


Alapfelszereltség:

Csővázas keret, integrált felfüggesztéssel A rugók kiváló talajkövetési képességet nyújtanak Automatikus kaszatest szögbeállítás
Szabadalmaztatott állandó talajnyomás 17º keresztirányú mozgás (balra/jobbra elmozdulás) 500 mm adaptív tartomány (fel/le elmozdulás)
Kiváló, 600 mm feletti táblavégi fordulási magasság A behajtható védőelemek optimális hozzáférést biztosítanak a kaszagerendelyhez A keskeny szállítási szélesség kilátást nyújt
Húzott rendszerű fűkasza kialakítás
Cikkszám: 44445666321-6-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1. Kategória: .