Kérjen ajánlatot!

R 62-72 Középrendképzők

Bővítve a szálastakarmány-betakarító gépek kínálatát a McHale bemutatja az R 62-72 középrendképzőit.

A McHale rendképzők a világ legzordabb körülményei között kerültek tesztelésre, annak érdekében, hogy egy erős, robusztus gép születhessen és hatékony, megbízható munkájával bármely terepviszonyon helytálljon. A McHale R 62-72 rendképzők ideális választása lehetnek azoknak, akik a rendkészítés során, a jól átszellőztetett renddel a legjobb minőségű takarmányt szeretnék elérni. A R62-72 ideális rendet biztosítanak a maximális bálázási és betakarítási teljesítményhez.

Áttekintés


A McHale R 68-78 rendrakóval több lekaszált rendet vagy a szőnyegrendet lehet egy rendbe összerakni. A McHale középrendképzők hatékony munka mellett, kíméletes takarmánykezelést és egyben tökéletes rendképzést kínálnak. A McHale középrendképzők forgórészei középen vannak felfüggesztve. Mindkét forgórész egyenletes talajnyomáson működik az állítható munkaszélesség teljes szélességében, tökéletes rendet biztosítva.


Alapfelszereltség:

McHale robosztus kialakítás Kabinból történő munkaszélességállítás Kormányzott kerekek
380/55-17 kerekek Csuklópontos csatlakozás Nagy teherbírású, nagy hajlásszögű hajtáslánc
Állítható villa-vezérlőpálya Nagy sebességű futómű Rotor magasságállítás jelzés
4 m alatti szállítási magasság

*A maximális munkaszélességet a kezelő határozza meg a növény állapota, a szántóföldi körülmények és a készíteni kívánt rendszélesség alapján. Az R62-72 rendkezelőt úgy tervezték, hogy 6.8 méter fölé állítva, szélesebb rendet készít pl. egy betakarítógép számára.

Cikkszám: 44445666321-6-1-1-1-1-1-1-1-1. Kategória: .