Kérjen ajánlatot!

 

Hosszú használatra készültek, a világ legzordabb területein tesztelték. A McHale körbálázók és bálacsomagolók világszerte a tartósságukról, megbízhatóságukról, innovációjukról és ár-érték arányukról ismertek.

Mint minden McHale gép, a V6 változókamrás bálázó sorozat is a mezőgazdasági bérvállalkozók és gazdálkodók mai igényeit szem előtt tartva lett megalkotva.

Ez a közös szellem vezetett ahhoz, hogy a V660 változókamrás bálázók üzemeltetése egyszerű és felhasználó barát. Olyan tulajdonságokkal, mint három hevederes bálakamra kettős hajtással, drop floor eltömődésgátló, magas felszereltségi kivitelekkel kombinálva hosszú élettartamot, megbízhatóságot és egy olyan gépet biztosít, amely a legszívósabb terményeket és talajkörülményeket is kezelni tudja.

-A V660 változókamrás bálázókon a hajtómű bal oldala hajtja meg a bálakamra tömörítő-hengereit, miközben a felszedő és szeletelő egység a hajtómű jobb oldaláról kapja a meghajtást. Ez a rendszer közvetlen és rövid hajtásláncot és optimális teljesítmény elosztást biztosít.

-Az V660-as bálázók 2.1 méter munkaszélességű tűzihorganyzott lehúzóívekkel ellátott rendfelszedője még a legrövidebb termény felszedésére is alkalmas. A pontos felszedő magasság követése rugóterhelésű hidraulikus emelőrendszerrel történik. Az V660 körbálázók alapfelszereltsége a gumi támasztókerék, amelyek talajérintkezési pontja egy vonalba esik a felszedő ujjak vonalával, tökéletesen vezetve a rendfelszedőt egyenetlen talajkörülmények között is.

-A McHale V660 körbálázók 15 késes szeletelő egységgel vannak ellátva. Ahogy a termény a spirál rotorhoz ér, a dupla forgó fülek továbbítják a terményt a szeletelő egységhez. A rotoron található dupla fülek biztosítják a nagy teljesítményt, miközben a spirális kialakítás csökkenti a terhelési csúcsokat a vastag rendeknél. A rotor kialakítása egyenletes terményáramot tesz lehetővé, minimalizálva ezzel az eltömődés veszélyét, növelve a teljesítményt.

-A McHale V660 bálázó szeletelő egységének kései a traktorkabinból ki- és bekapcsolhatóak. Amikor a kések be vannak kapcsolva, akkor azok benyúlnak a rotorlapok közé állandó vágás minőséget garantálva ezzel. A kések hidraulikus védelemmel ellátottak azért, hogy ha idegen tárgy kerül a szeletelő egységbe, a kések kitérhetnek az útjából.

-A McHale V660 bálázók a maximális teljesítményre lettek tervezve, mivel a bálázás körülményei nem mindig ideálisak, egyenetlen rendek jelenhetnek meg, melyek eltömődéshez vezethetnek. A főhajtó lánc, csúszó kuplunggal van védve a TLT-én.

-A V6 bálázó kamrájában 3 nagy teherbírású végtelenített heveder található. A hevederek rendkívül kopásállóak. A szintetikus anyaggal történő megerősítésük biztosítja a hevederek által a bálázandó anyagra történő nagy nyomás kifejtését a bálakamrában.

-A McHale V660 bálakamrája kettős meghajtású. Nehezebb körülmények között, például nehéz, nedves szenázs készítés esetén, ha az elsődleges hajtás egy kicsit megcsúszik, a másodlagos hajtás bekapcsol és segíti a hevederek és a bálázandó anyag forgatását.

-A V660 kamraajtaja egy mechanikus retesszel van ellátva, ami biztonságosan zárva tartja a bálakamrát. Ezek a zárak mindaddig zárva vannak, amíg el nem értük a kívánt bálaméretet és tömörséget illetve a szükséges mennyiségű hálóréteget fel nem helyeztük. A kötözés után a zárak kioldanak, lehetővé téve ezzel a kamraajtó kinyitását és szabad utat adva így a nagy tömörségű bála kiürítéséhez.

-A csapágyakat egy központi zsírzó rendszer keni. A rendszeren keresztül a következő csapágyakra kerül kenőzsír:

  • bálakamra hajtás oldal
  • bálakamra nem hajtott oldal
  • rotor csapágyak (hajtott és nem hajtott oldal)
  • rendfelszedő meghajtó fogaskerekek

-A McHale V660-at egy Expert Plus kezelőpult irányítja, amely nagy grafikus kijelzővel rendelkezik. A kezelő pultról a gépkezelő a következőket tudja szabályozni:

  • bálaméret
  • bálatömörség
  • hálóréteg

-A nagy teljesítményű kötözőrendszer az V660 sorozathoz lett megtervezve és kifejlesztve.

-A hálótekercs cseréje egyszerűen és gyorsan elvégezhető az V660 bálázókon. A gépkezelő csak leoldja a pót-hálótekercs rögzítő hevederét, majd a tároló pozícióból egyszerűen cask átgurítja a hálótekercset a hálókötöző hálótartójába. A pót-hálótekercs a gép elején tárolható.

Cikkszám: 44445666321. Kategória: .