Kérjen ajánlatot!

OvoSelect D101 – 10 000 db/óra – Kompakt elektronikus tojásosztályozó

A bevált elektronikus mérőrendszeren alapuló Ovoselet D101 tojásosztályozó tökéletes megoldás azoknak a kisméretű tojófarmoknak, amelyek saját maguk szeretnék osztályozni tojásaikat. Az Ovoselect D101 rozsdamentes acélból készült, és változatos elrendezésű, hogy a legtöbb helyzetben tökéletesen illeszkedjen.

 • -Kompakt moduláris kialakítás

  -A használat egyszerűsége

  -Jó kapacitás/kezelő arány

  -Alacsony energiafogyasztás és karbantartási költségek

  Mindezek a tulajdonságok az Ovoselect D101-et rendkívül előnyös választássá teszik a kisméretű tojástermelők számára.

  A D101 speciális világító része a görgős szállítószalagon, hogy könnyen megállapítható legyen a sérülés vagy a repedt tojás.

  A D101 tojáshengerei speciális antibakteriális anyagból készültek, hogy megakadályozzák a bakteriális szennyeződést és megkönnyítsék a tisztítást.

A tojások osztályozásának elemzési eredményei

A D101 7 hüvelykes grafikus érintőképernyős LCD kijelzővel és vizuális elemekkel rendelkezik. Megtekintheti a tojások osztályozásának részletes eredményeit, például az átlagos tojástömegeket, százalékokat és a tojások számát. És ezeket az értékeket könnyen elküldheti a számítógépre.

Könnyen csatlakoztatható a tojásszállító szalaghoz

A D101 speciális kialakítása lehetővé teszi a tojás bejutását a tojásgyűjtő asztal mindhárom oldalára. A gyűjtőasztalban használt speciális érzékelőnek köszönhetően a tojás hangyák sérülése nélkül kerülhet a hengerekre.

Kategória: . Címke: .