Kérjen ajánlatot!

RPS6 RoadPrinter Eco Térburkoló gép

 

A modern RPS6 RoadPrinter Eco rendszer, röviden a RoadPrinter Eco használatával jelentősen javul a lerakott burkolat minősége, valamint a munkavállalók munkakörülményei. Ugyanakkor a RoadPrinter Eco a burkolás közvetlen költségeinek csökkenését is eredményezi.

Ezenkívül a logisztika optimalizálása eredményeként a RoadPrinter Eco felhasználója további, burkolási folyamattal kapcsolatos költségeket takarít meg.

A RoadPrinter Eco egy félautomata út- és térburkoló gép, amely útburkolatot készíthet az élek befejezésével egy időben. A jelenlegi sebességgel (3 méter percenként) és egy 5 méter széles úton a RoadPrinter Eco 900 négyzetmétert tudott burkolni 1 óra alatt. A gyakorlatban a munkavállalók 300-600 négyzetmétert készítenek egy 8 órás műszakban (ami ténylegesen 6 órát jelent).

Nagyszámú burkoló fajtát képes kezelni, például betonból, égetett kerámiából készült és újrahasznosított köveket. A RoadPrinter Eco segítségével elkészítheti a leggyakrabban használt mintákat.

A RoadPrinter Eco hajtásához az energiát nagy energia sűrűséggel rendelkező Mastervolt MLI Ultra 24/5000 A lítium-ion akkumulátor biztosítja. Az akkumulátor 2000 teljes töltési ciklussal rendelkezik.

A RoadPrinter Eco szokásosan osztható. A teljes szélesség 6 méter (ez egyben a maximális burkolatszélesség is), de a RoadPrinter Eco használatával a gép osztható is az alábbi képen látható módon. Ez egy 4, 5 és 6 méter széles gép egyben. Nagyon hasznos, ha keskeny utcákon kell burkolni.

Adatok RoadPrinter Eco (6 m)
Gépszélesség 6250 mm (teljes szélesség)
Max. munkaszélesség 6000 mm
Min. munkaszélesség 1000 mm
Befoglaló méretek 6250x2100x1640 mm
Hasmagasság 350 mm
Energia ellátás 24 Volt DC Li-ion
Burkoló típusok Beton, égetett, használt kövek
Mintázat Járatos minták
Sebesség 3 m/perc
Kormányzás Szenzor