Kérjen ajánlatot!

AZ MF TH SZÉRIA

Az új MF TH széria nemcsak fáradtság nélkül és hatékonyan végzi el az Ön feladatait, hanem minden gazdálkodónak több rugalmasságot is kínál csökkentett időigény mellett. Ezzel az új modellsorozattal Ön ezenkívül  nagyobb emelési magasságot kap, hosszabb hatótávolságot és azt a lehetőséget, hogy nehezebb terheket tud felemelni, mint az előd, sikeres MF 9000-as szériával. A megfelelő rászerelhető eszközzel az MF TH széria a legmagasabb teljesítményeket éri el számos munkavégzésnél. Gép az ön igényeire szabva.

MODELL MAX. EMELÉSI MAGASSÁG MAX. EMELŐERŐ TELJESÍTMÉNY LE HAJTÓMŰ
MF TH.6030 6,0 m 3.000 kg 100 Hidrosztatikus
MF TH.6534 6,5 m 3.400 kg 130 Hidrosztatikus
MF TH.7035 7 m 3.500 kg 100 Hidrosztatikus
MF TH.7038 7 m 3.800 kg 130 Hidrosztatikus

Motor
Az új MF TH széria egy új, a Tier 4 final emissziós norma követelményeinek megfelelő 3,4 l-es négyhengeres Doosan motorral van felszerelve, amelyik nem használ komplikált technológiát ahhoz, hogy környezetbarát megoldást kínáljon. Teljesítmény –  kompromisszumok nélkül. A motor 100 LE-t ad le az MF TH.6030 és MF TH.7035 modelleknél illetve 130 LE-t az MF TH.6534 és MF TH.7038-nál.
Az előző MF teleszkópos rakodó generáció jól bevált funkciója,  egy automatikus opcióval is rendelkezésre azért, hogy a motort tisztán tartsa a maximális hatékonysághoz. Ez az opció a levegő hőmérsékletétől függő sebességszabályzást biztosít, vagy előre beállított sebességgel történő üzemeltetést. Az automatikus üzemmód a műszerfalon egy nyomógombbal kiválasztható.

Váltó
A hidrosztatikus váltó két menettartományával egyszerűen kezelhető és lehetővé teszi a rángatás mentes és exakt haladást. Ezen felül nagyon nagy tolóerőket lehet elérni. Két mechanikus csoporttal és két hidraulikus fokozattal így akár  40 km/h érhető el. Ezáltal nemcsak erőteljesebb szállítást lehet közúton biztosítani, hanem a vezetőnek lehetősége van arra is, hogy a mindenkori legjobb motorfordulatszámot válassza meg a munkavégzéséhez.

Hidraulika

Az erős, megbízható és egyenletes hidraulika rendszer egy teleszkópos rakodó napi produktivitásához a legeslegfontosabb. Minden modell terheléstől függő kiadószelep vezérlő rendszerrel /Steuerventil-Management-System/ rendelkezik. Minden funkció elektrohidraulikus és proporcionális, a terheléstől függő hidraulika rendszernek köszönhetően. Nagyon pontosan és egyszerűen használható és még azt is lehetővé teszi a vezető számára, hogy egyidejűleg három funkciót használjon, növelve a termelékenységet és csökkentve az állásidőket.

Produktivitás és fordulékonyság

Az új Massey Ferguson teleszkópos rakodó széria mindegyik modellje jó benyomást kelt és egy külön kategória. Akár 130 LE motorteljesítményével ezek a teleszkópos rakodók elegendő erővel rendelkeznek a legigényesebb felhasználásokhoz. Az MF TH széria modelljei kompromisszum mentes gépek, amelyek az Ön üzemében nélkülözhetetlenek lesznek. A sebesség, agilitás és erő csak néhány azon jelentős tulajdonságok közül, amelyek ezt a sokoldalú gépet az Ön udvarában tökéletes segítővé teszik.

Karbantartás

A karbantartás hála a jól hozzáférhetően elhelyezett karbantartási pontoknak nem komplikált és egyszerű, így az Ön teleszkópos rakodójának karbantartása nem lesz teher és több ideje marad Önnek a szántóföldi vagy az udvarában végzett munkára. A magasra felnyitható oldalt felfekvő motorháztető által a motor, a légszűrő, a hűtőrendszer és a klíma berendezés kényelmesen hozzáférhető és minden fontos karbantartási pont gyorsan elérhető.
A légszűrő felülvizsgáláshoz és tisztításhoz egyszerűen kivehető. Ha szükség van rá opcióban automatikus  irányváltós ventilátor kapható. Csak nyomja meg egyszerűen a kapcsolót és állítsa be az automatikus aktiválást és a ventillátor megváltoztatja a forgásirányát, hogy a port, szalmát és más anyagokat kifújja, amelyek a hűtőegységben fennakadtak.

 

Cikkszám: 44445666321. Kategória: .