Kérjen ajánlatot!

AZ MF IDEAL MÉRFÖLDKŐ A BETAKARÍTÁSTECHNOLÓGIA FEJLŐDÉSÉBEN.

A gazdálkodók és bérválallkozók igényeire világszerte, nagyon alaposan hallgatott a gyártó. Ezek a felhasználói vélemények, tapasztalatok képezik az alapját a jelentős hatékonyság növekedésnek.

A Massey Ferguson vadonatúj IDEAL betakarítógépe minden elemében újító eszköz, ami a nagyvállalkozók/bérvállalkozók számára rendkívül sok innovációt és munkaidőt megtakarító funkciót kínál. A külsőben és az egész gép felépítésében is a gazdálkodók véleménye számított, amit hat kontinensről gyűjtöttek be a gyártó mérnökei.

A csúcsmodern dizájn a legújabb technológiával ötvöződik, ami egyedülálló kezelési élményt nyűjt. Így egy végigdolgozott munkanap nemcsak hatékony, eredményes, de kényelmesebb is. A kiváló tervezés végett a kombájn minden funkcióját egyszerűen meg lehet tanulni, és ki lehet használni már az első munkahéttől kezdve.

Termelékenység:

Streamer 140
Az IDEAL a Streamer 140-est 140 l/s ürítési sebességgel kínálja. Az opcionális 17 100 literes gabonatartállyal (az IDEAL 9 alapfelszereltsége) az IDEAL kombájn a legnagyobb betakarítógépek egyike.

Streamer 210
A Streamer 210 a szenzációs, 210l/s kiürítési sebességet jelenti! Az IDEAL 9 alapfelszereltségéhez tartozik, az IDEAL 7 és 8 modellekhez pedig opcióként rendelhető.

Dual Helix rotorok
Az MF IDEAL 8 és MF IDEAL 9 modellek Dual Helix (ikerrotoros) rendszere a legnagyobb cséplési felülettel rendelkezik a piacon – 1,66 m²-rel.  Ez 25%-kal nagyobb, mint bármely más, jelenleg kapható kombájnnál.

Dual Helix cséplőegység hossza

4,83 m hosszúságával az egység majdnem 60%-kal hosszabb, mint a legközelebbi versenytárs terméke. Ez azt jelenti, hogy az anyagra már alacsony fordulatszámon is jelentős centrifugális erő hat, és tovább marad a rotorban.

Gabonaszállítás
A nagy gabonatartály és a nagy ürítési sebesség mellett maga az ürítés is innovatív: a speciális csigák különösen gabonakímélő és teljesítmény-kímélő módon, lassú sebességgel szállítanak.

Dual Helix cséplőegység

Más rendszerekhez képest a Dual Helix cséplőegység 50%-kal kevesebb energiát igényel a betakarítási széles skáláján. A rotor kivételesen hatékony, és kiváló cséplési és leválasztási eredményeket biztosít.

Teljesítmény:

Az IDEAL egyszerű hajtóművekkel és más nagy kombájnokhoz képest rendkívül kevés ékszíjjal rendelkezik. Hajtásláncának hatékonysága piacvezető, és lehetővé teszi, hogy a teljesítmény ott hasznosuljon, ahol a legnagyobb szükség van rá. Néha a kevesebb több.

Vezetőfülke:

Tökéletes kilátás a Vision Cab fülkéből
A szuperkeskeny fülkeoszlopok kialakítása fantasztikus panorámaképet és kiváló körkörös kilátást biztosít a nagy, összesen 5,75 m²-es üvegfelületeken keresztül. Számos új gyorsfunkció megkönnyíti a gép kezelését.

Munkalámpák és kamerák a maximális biztonságért
A hosszú munkanapok pedig többé nem jelentenek problémát a LED-fényekkel, az egyedülálló hátsó kamerával, a kiegészítő kamerákkal vagy az Ideal 3D opcióival.
A nagyobb cséplési felület a gabona és a szalma védelmét jelenti. Az IDEAL több helyet kínál egy új rotoros cséplő- és leválasztó rendszer számára, amely kíméletesebben bánik a terménnyel. A gabonával és a szalmával egyaránt.

 

Cikkszám: 44445666321-1. Kategóriák: , .