Kérjen ajánlatot!

998 – Négyszögletes bálacsomagoló

A McHale négyzet alakú bálacsomagoló termékcsaládot a mai gazdálkodók és vállalkozók igényeit szem előtt tartva tervezték. Ez a józan tervezési megközelítés biztosítja, hogy minden gép működése egyszerű és felhasználóbarát maradjon, miközben a minőségi alkatrészek, a precíziós mérnöki munka, valamint a szabadalmaztatott oszcilláló görgők és a szabadalmaztatott görgőszögmérő rendszer révén a legnagyobb teljesítményt és megbízhatóságot nyújtja.

A McHale 998-as termékcsaládot úgy tervezték, hogy nagyobb kezelői kényelmet és rugalmasságot biztosítson, miközben maximalizálja a teljesítményt és csökkenti a karbantartási időközöket, és világszerte ismert és elismert lett, mivel új szintre emelte a szögletes bálacsomagolást.

Áttekintés


A 998 szögletes bálacsomagoló egy nagy teljesítményű gép, amely tele van olyan funkciókkal, mint a teljesen integrált, PTO meghajtású, terhelésérzékelős hidraulikarendszer, a szalagos betöltés a szögletes bála gyors pozicionálásával a bálacsomagolási pozícióba, a hidraulikusan működtetett vágó- és kötőrendszer, az automatikus szögletes bálaegyengetés és a kétpontos összekötőszerkezetre szerelt forgó fejtámasz.

Két szabadalommal rendelkezik;

  1. Szabadalmaztatott oszcilláló görgők – Ezek a bálát a tekercselés során bölcsőbe helyezik, és egyenletesen forgatják a bálát az egyenletes és megfelelő átfedés biztosítása érdekében.
  2. Szabadalmaztatott görgőszög mérőrendszer – Ez biztosítja az egyenletes és egyenletes tekercselést, függetlenül a bála négyzet alakjától vagy méretétől.

Bála méretek


Bála mérete (minimum) Bála mérete (maximális) Max Bale Length
80cm X 60cm

(2’8″ x 2′)

120cm x 160cm

(4′ x 5’3″)*

2m

(6’7″)**

*beleértve a 120 cm x 70 cm méretű dupla szögletes bálákat.

**a bála profiljától és alakjától függően


Alapfelszereltségek Sajátosságok

Teljesen automatikus elektronikus vezérlés A bála méretének és a fóliarétegnek a fülkében történő szabályozása
PTO meghajtású terhelésérzékelő hidraulika Hidraulikus vonórúd mozgatása
Folyamatos ciklus funkció (betöltés / csomagolás / bála ledobása) Szabadalmaztatott oszcilláló görgők (az egyenletes tekercseléshez és a bála forgatásához)
Automatikus bálaegyengetés 2 X 750 mm-es adagoló
Hidraulikus vágás és tartás Filmszakadás érzékelők
Quick-Fit adagoló fóliacsere Filmcsere betöltési lépés
Külső adagoló Index gomb 12 tekercs tárolása (10 a tárolóban és 2 az adagolóban)
Alacsony talajnyomású gumiabroncsok fékezett tengellyel

 

Cikkszám: 44445666321. Kategória: .