Kérjen ajánlatot!

F5600 – Fixkamrás körbálázó 25 késes szeletelővel

Az elmúlt évtizedben a McHale bálázók több mint 5 kontinensen működtek a világ legnehezebb körülményei között. A McHale bálázók hírnevet szereztek a nagy teljesítményükről, a kiváló megbízhatóságukról, a kényelmes kezelésükről és a magas újraérékesítési értékükről.

Az F5000 termékcsalád bálázói új szintre emelik a bálázást az olyan tulajdonságokkal, mint a progresszív zsírzás és olajzás, a leengedhető eltömődésgátló rendszer, melyek a kiváló minőségű alkotórészekkel párosulva biztosítják a hosszú élettartamot, a megbízhatóságot, olyan gépet eredményezve, amely elég strapabíró ahhoz, hogy megbirkózzon a legerősebb szálú terményekkel is bármilyen körülmények között.

Áttekintés


A McHale F5600 egy teljesen automata fixkamrás bálázó, amely terhelésérzékelős hidraulikával és 25 késes aprítóegységgel van felszerelve. Ugyanazzal a nagy kapacitású aprítóegységgel és rotorral rendelkezik, mint a McHale Fusion. A hálórétegek és a bálatömörség a traktor fülkéjéből az Expert Plus vezérlőkonzolon állítható be. A terhelésérzékelő szeleppel kombinálva a kamraajtónyitása és -zárása teljesen automatikusan történik. A gép alapfelszereltségként 500/50-22,5 méretű gumiabroncsokkal van felszerelve.


Alapfelszereltség:

2.1m rendfelszedő 25 késes Heavy Duty adagolórotor Drop Floor eltömődésgátló
50 mm-es bálakamra csapágyak* 1¼” lánc a bálakamrán Automatikus progresszív zsírzórendszer
Folyamatos olajzórendszer Expert Plus
(nagy grafikus kijelzővel)
500/50-22.5 gumiabroncsok
18 görgős bálakamra Nagy teljesítményű Vario Stretch hálókötöző 25 késes aprítóegység
Késnyomás kijelző Automatikus kamraajtónyitás és -zárás Terhelésérzékelő szelep
Cikkszám: 44445666321. Kategória: .