Kérjen ajánlatot!

F5500 – Fixkamrás körbálázó 15 késes szeletelővel

Az elmúlt évtizedben a McHale bálázók több mint 5 kontinensen működtek a világ legnehezebb körülményei között. A McHale bálázók hírnevet szereztek a nagy teljesítményükről, a kiváló megbízhatóságukról, a kényelmes kezelésükről és a magas újraérékesítési értékükről.

Az F5000 termékcsalád bálázói új szintre emelik a bálázást az olyan tulajdonságokkal, mint a progresszív zsírzás és olajzás, a leengedhető eltömődésgátló rendszer, melyek a kiváló minőségű alkotórészekkel párosulva biztosítják a hosszú élettartamot, a megbízhatóságot, olyan gépet eredményezve, amely elég strapabíró ahhoz, hogy megbirkózzon a legerősebb szálú terményekkel is bármilyen körülmények között.

Áttekintés


A McHale F5500 egy félautomata, 15 aprítókéses fixkamrás bálázó, amely alapfelszereltségként automatikus progresszív zsírzással van felszerelve. Egy Wizard Plus vezérlődobozzal van ellátva, melyről olyan funkciók is vezérelhetők, mint az eltömődésgátló és az aprítókések ki-/bekapcsolása. A bálatömörség a gépen állítható be. A gép alapfelszereltségként 500/50-17-es gumiabroncsokkal van ellátva.


Alapfelszereltség:

2.1m rendfelszedő 15 késes Heavy Duty adagolórotor Drop Floor eltömődésgátló
50 mm-es bálakamra csapágyak* 1¼” lánc a bálakamrán Progresszív kenési rendszer
Folyamatos olajzórendszer Wizard Plus vezérlőkonzol 500/50-17 gumiabroncsok
18 görgős bálakamra Nagy teljesítményű Vario Stretch hálókötöző Bálakigurító
Cikkszám: 44445666321. Kategória: .