Kérjen ajánlatot!

Fusion 4 – Kombinált bálázó-csomagoló

A LEGJOBB KOMBINÁLT BÁLÁZÓ-CSOMAGOLÓ TERMÉKCSALÁD

Az új McHale Fusion 4 termékcsalád kifejlesztésekor a kezelői kényelem és a gép teljesítménye volt a fő hangsúly, megőrizve a mára már népszerű egyszerűséget és megbízhatóságot.

Mérnökcsapatunk maximalizálta a gép kapacitását és teljesítményét, növelve a bálatömörséget, csökkentve a karbantartási időközöket, annak érdekében, hogy a Fusion 4 sorozat minden bálázási és csomagolási elvárást felülmúljon.

Ezek a kényelmi szintek olyan bevált funkciókkal párosultak, mint a szabadalmaztatott bálatovábbító rendszer és a függőleges csomagológyűrű, így a McHale Fusion 4 sorozat tartósságot, megbízhatóságot és nagy teljesítményt kínál a végfelhasználónak.

Áttekintés


Áttekintés


A McHale Fusion 4 Pro egy teljesen automatikus, kombinált bálázó-csomagoló, amely ISOBUS kompatibilis vezérléssel rendelkezik. A McHale Fusion 4 Pro a kezelői kényelem új szintjeit kínálja, könnyen használható kezelőrendszerével, a fülkén belüli háló- és tömörségállítással, kamerával és gyorsabb csomagolási sebességgel, valamint számos más új funkcióval.

A McHale Fusion 4 Pro hálókötözővel, a McHale által szabadalmaztatott bálatovábbítóval és függőleges csomagológyűrűvel rendelkezik, melyek megbízhatóságukról, sebességükről és dombos területeken is biztos bálaátvitelükről ismertek.

Fülkén belüli beállítás


Az ISOBUS vezérlőterminállal a bálatömörség beállítása a traktor fülkéjéből végezhető el. A terménytől és a körülményektől függően a kezelő a vezérlőterminálon állíthatja be a hálórétegek számát is.

Drop Floor eltömődésgátló


A Drop Floor eltömődésgátlórendszer alapfelszereltségként automatikus blokkolás-mentesítő funkcióval rendelkezik. ISOBUS traktorhoz csatlakoztatva az Auto Unblock funkció leengedi a padlót, ha elakadást észlel. Amint a kezelő újraindítja a TLT-t és elhárítja az eldugulást, a padlólemez az eredeti helyzetébe visszazár.

Vezérlőterminálok


A McHale Fusion 4 Pro alapfelszereltségként ISOBUS-szal van felszerelve. Az ISOBUS-traktorral nem rendelkező ügyfelek számára opcionális ISO-PLAY 7 vagy ISO-PLAY 12 terminál használható. Az ISOBUS-traktor terminálján vagy a McHale ISO-PLAY termináljain a kezelő egyértelmű jelzéseket kap a gép teljesítményéről, míg a grafikus kijelző magasabb szintű felügyeletet tesz lehetővé.

 

Kamerakijelző alapfelszereltségként


A McHale Fusion 4 Pro alapkivitelben egy kamerával van felszerelve, ami a gép hátulján figyeli a bálaátadást és a csomagolást. ISO-PLAY terminál használatakor ez a kamera automatikusan kijelzi a vezérlőterminálon, amikor a bála a csomagolóhoz kerül a csomagolási ciklus elején és amikor a bála készen áll a leürítésre.

Alapfelszereltségek

2.1m Profi-Flo rendfelszedő 25 késes Heavy Duty adagolórotor Drop Floor eltömődésgátló
50 és 55 mm-es bálakamra csapágyak* 1¼” lánc a bálakamrán Automatikus progresszív zsírzórendszer
Automatikus olajzó-rendszer (kenési időköz beállításával és riasztással) ISOBUS kompatibilitás 560/60-22.5 gumiabroncsok
18 görgős bálakamra 4 rudas feszítésű hálókötöző Függőleges csomagológyűrű fóliaszakadás érzékelőkkel
Cikkszám: 44445666321-4-1-1-1-1-1-1-1. Kategóriák: , .