Kérjen ajánlatot!

AZ MF 2200 SZÉRIA

Kiemelkedő teljesítmény

Az MF 2200 széria átvette előde az MF 2100 sorozat kifinomult dizájnját, és kiegészítő felszereltségi elemeket kapott, hogy a teljesítő képességét tovább optimalizálják. Ehhez tartoznak az olyan opciók, mint az előtömörítő feladó ujjas vágószerkezet*, az automatikus lánckenés, az OptiForm bálakamra**, a bála mérleg és az AGCOMMAND telemetriai rendszer.

Ezek a szögletes bálázók tömör, jól megformázott bálákat készítenek és ismertek megbízhatóságukról, hosszú élettartamukról és alacsony össz üzemeltetési költségeikről.

*MF 2240 és MF 2250 | **MF 2270 XD és MF 2290

Felszedő

A felszedő működését optimálissá tették azért, hogy a legnagyobb anyagmennyiségeket nagyon gyorsan, minimális veszteséggel és kíméletesen szedje fel. A felszedőt egy torziós rugó tehermentesíti. A talajkerekek MF-nél nemcsak a talajon történő vezetéshez szükségesek! Ezek biztosítják a felszedő ujjakat különösen gyors sebességnél. Négy új központi csiga vezeti a behúzott anyagot az előtömörítő feladó ujjakhoz.
Így folyamatos anyagáramlás jön létre minden kultúránál, és a bálázó teljesítménye mindig teljes mértékben kihasználható.

Préskamra

Az MF előpréselő kamra a siker titka. Az új, még erősebb előtömörítő feladó ujjak vezetik az anyagot az előpréselő kamrába, ahol a bálaszeletet megformázza. Amikor az előre megválasztott tömörséget ténylegesen eléri, akkor a kos a tömör bálaszeletet a préskamrába szállítja. A tömörség mechanikus szabályzása zseniálisan egyszerű és egyszerűen zseniális, mivel nincs szükség a menetsebességnek a rend formájához való igazításához. Az MF által régen kifejlesztett előpréselő kamra elvégzi Ön helyett ezt a munkát. A szilázsbálák megtartják optimális tápanyag értéküket.

Kötöző

A maximális üzembiztonság érdekében a kötözőket közvetlenül a fő hajtómű hajtja meg. Ezáltal tökéletes összhang érhető el a dugattyúk, kötözők és tűk között. Itt a láncok ideálisak és nagyon jól beváltak. Egyszerű, átgondolt konstrukció garantálja a rendkívül biztos, tökéletesen megkötözött csomókat a legnagyobb bálatömörségnél. A kettős kötözőt új, integrált keresztáramoltatású ventillátor optimalizálja, ami minden MF 2200 széria tartozéka. A bálázóról hidraulikusan meghajtott keresztáramoltatású ventillátor a zsineg behelyezéséhez kényelmesen felbillenthető. Állandó 140 km/h légáramot hoz létre, a kötöző tartományába kerülő szennyeződést kifújja.

Az áttekinthetőség biztonsággal jár

Az új bálázók kezelése a nagyobb MF traktoroknál ismert GTA terminálon keresztül történik. Az iparág biztosan legjobb monitorával Ön mindent irányíthat. A kijelző egyénileg beállítható, csak a valóban fontos funkciók láthatók. A monitornak nagy felbontású színes képernyője van, ami éjjel-nappal jól leolvasható. A bálázó  ISO kompatibilis. Ezért ISO terminállal rendelkező traktorokra csatlakoztatható és azok képernyőjén keresztül kezelhető.

Külön felszerelések

• Mind a négy modell opcióban felszerelhető egy 60 km/h –s tandem kormányzott híddal. Így a szállítási idők lerövidülnek!
• Az MF 2250, 2260 és 2270 kiegészítésül vágóasztallal is kapható, ami vágáshossz gyorsbeállítással és késenként külön biztosítással rendelkezik.
• Bálakidobó tartozik az MF 2250, 2260 és 2270 modelleknél a széria felszereltséghez

 

 

Cikkszám: 44445666321. Kategória: .